img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Panouri pentru pereti – Total Panel

Panouri pentru pereti – Total Panel

Ce punem pe peretii exteriori a casei? Dar in interior?  Oare sunt panouri pentru pereti care sa indeplineasca conditiile, nevoile  si ideile noastre?

Producatorul spaniol prezinta pe piata panouri pentru pereti grupate in 3 colectii:

panouri pentru peretiColectia Total Design – liber la alegere

Ofera solutii si stiluri moderne, concepte creative pentru a satisface cele mai inalte si interesante idei de arhitectura, solutii pentru tehnici inovatoare. Fara insa a respinge rezultatul efectului vizual.  Aceste sisteme de panouri pentru  pereti  ne permite crearea de medii uimitoare, care ating cele mai mari provocari ale imaginatiei.


Colectia Total Stone –  panouri pentru pereti care nu sunt facute din piatra

Panourile de pereti reproduc fidel textura si culorile unui spatiu obisnuit, de piatra, caramida, tabla, etc. Astfel, suprafetele acoperite ating un rol de conducere in structurile artihectonice, filtrate prin stilul de decorare curenta.  Datorita varietatii mare de decoruri, panourile pentru pereti pot fi folosite atat in medii rustice si traditionale, pentru a obtine cladura, elegant si confort, cat si in medii moderne, aducand o atingere contemporana.  Panourile pentru pereti se integreaza perfect intr-un spatiu interior sau exterior.

Datorita compozitiei puternice (rasina de poliester armat cu fibra de sticla si oxid de piatra naturala) se obtine o rezistenta ridicata, o durabilitate lunga si un aspect de total realist cu textura de piatra.


panouri pentru peretiColectia Total Wood – mai aproape de natura

Panourile pentru pereti din aceasta colectie combina si personalizeaza orice atmosfera. Este de apreciat contrastul dintre panouri si pereti, dintre elemente moderne si clasice, obtinand un efect uimitor si indraznet. Se poate admira reproducerea lemnului fara insa a fi deteriorat sau consumat. Grinzile – reproducerea lemnului natural sau vopsit echilibreaza spatiile, generand seninatate.

panouri pentru peretiCateva caracteristici si date tehnice despre panouri pentru pereti :

–       aspect visual perfect, nu necesita lucrari de ingrijire sau de curatare, solid, contractie redusa si expansiune minima;

–       adaptabile  – usor de fixat pe orice suprafata, montare usoara;

–       protector – impermeabil si isolator;

–       durabil – nu sunt afectate de eroziunea elementelor;

–       disponibile cu diverse suprafete: piatra, caramida, lemn, beton, mototolit, etc.;

–       de la culori deschise (alb)  pana la culori inchise ( gri inchis, negru).

Iata si un video despre panouri pentru pereti Total Panel :

http://www.youtube.com/watch?v=0zJdRwNL6uY&feature=relmfu

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar