img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Obiecte de iluminat pentru dormitor

Obiecte de iluminat pentru dormitor

Dormitorul este camera destinata pentru relaxare, odihna, citit si meditatie. De aceea, atunci cand ne ocupam de amenajarea acestuia este indicat sa luam in considerare cateva elemente: culori, materiale sau decoratiuni folosite pentru a crea atmosfera potrivita. Dormitor-ul trebuie sa fie o camera cat mai aerisita, cu o lumina excelenta. Puteti alege cateva din aceste corpuri de iluminat pentru a avea o camera cat mai relaxanta.

 

 

Lustra

 

Poza 2Acest corp de iluminat este foarte des folosit in dormitoare deoarece asigura un grad de lumina bun si poate este potrivita pentru orice stil de amenajare. Atunci cand alegem o lustra pentru dormitor este indicat sa luam in considerare atat stilul de amenajare, dar si spatiul pe care il avem la dispozitie. Daca dormitorul este mic, puteti opta pentru o lustra mica. Alegeti candelabrele si lustrele mari pentru alte incaperi spatioase. De asemenea, alegeti lustre care sa ofere suficienta lumina pentru ca dormitorul sa fie functional.  

Veioza in dormitor

Veioza este nelipsita din dormitor deoarece este potrivita pentru citit pentru ca ofera un grad de iluminare potrivit pentru aceasta activitate. Veioza se adauga pe noptiera de langa pat sau pe o masuta in apropierea locului unui obisnuiti sa cititi. Optati pentru o veioza care ofera o lumina blanda, ce protejeaza ochii, dar suficient de puternica pentru a lectura comod. Veiozele cu lumina reglabila sunt in acest caz o idee potrivita.

 

Poza 1

Aplice

Aplicele pot fi utilizate cu succes pentru a inlocui veiozele. Acestea pot fi asezate in apropierea patului deoarece ofera o lumina subtila, perfecta pentru citit sau pentru realizat alte activitati de relaxare. Pentru un plus de confort puteti adauga intrerupatoare la intrarea in camera, dar si in apropierea patului.

Sursa poze:

http://www.housetohome.co.uk/bedroom/picture/soft-bedroom-lighting

http://www.homechunk.com/6018/2012/11/24/simple-lighting-ideas-for-your-bedroom/

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar