Cinewall Multimedia

 

Nu numai oamenii, ci si informatiile au devenit extrem de mobile. In orice moment si in orice loc pot fi puse la dispozitia partilor interesate. In fiecare domeniu este loc pentru schimbul de informatii, deoarece  mass-media joaca un rol deosebit de important ca mediator.

Acest sistem nou multimedia trebuie sa faca parte din mobilierul obligatorie a amenajarii interioare, deoarece ecranele plate sunt preferate in primul rand de cabinete, sali de asteptare, holuri de hotel, sali  conferinţe si o sala de cursuri. Cu toate acestea, eleganta unui apartament sufera considerabil indiferent daca este LCD sau  plasma, in cazul in care cablul de conectare pentru multe alte aleatorii sunt vizibile. Aceasta solutie incearca sa ascunda salata de cabluri.

 

Cinewall este  panoul inovator, de la un apartament care poate fi foarte decorativ, cu  structuri simple si flexibile pentru a fi introduse cu usurinte in perete. Constructia permite o combinatie ordonata si corespunzatoare cu diverse aparate, inclusiv  ascunderea optima de cabluri. Mutarea acestor elemente decorative din lemn furniruit Cinewall se pot realiza in orice moment . Barele de jos montate lateral pot fi indepartate in orice moment si refiletat.

Cinewall este disponibil in varietate mare de  decoruri de lemn, piatra, sticla, piele originala si imitatie piele.

Privind dimensiunea setului de baza Cinewall se poate opta pentru varianta XS (1921 x 1196 x 60 mm) sau XL (1921 x 1918 x 60 mm).

This div height required for enabling the sticky sidebar