img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Oaspete in inima savanei

Oaspete in inima savanei

De multe ori cautam un loc linistit si retras, pentru a ne deconecta total de tot ce este in jur. Ce loc poate fi insa mai potrivit pentru liniste si relaxare decat in mijlocul naturii? Daca v-ati imaginat vreodata cum ar fi sa locuiti in savana, departe de agitatie, zgomot, de lumea dezlantuita, atunci aceasta casa de vacanta este locul ideal pentru dvs. Proprietatea privata din provincia Limpopo, in Africa de Sus este in mod sigur locul ideal pentru implinirea acestor visuri indraznete.

Inima savanei – Aventura africana in 5.000 de hectare

casa de oaspeti in inima savanei
casa de oaspeti in inima savanei

Vila privata despre care vorbim este de fapt o casa de oaspeti care poate fi inchiriata celor care vor sa traiasca aventura vietii in Africa. Este escapada perfecta pentru persoanele care cauta sa se detaseze de viata de zi cu zi si sa scape de rutina zilnica. Casa este construita in pustietate, departe de ochii lumii, iar imprejurul ei, cat vezi cu ochii, se intind aproximativ 5.000 de hectare de teren, proprietate privata la dispozitia tuturor celor care inchiriaza vila.

Desi locuinta este in mijlocul pustietatii, in savana, nu va ganditi ca o sa dormiti la cort sau intr-un hamac. Nicidecum! Luxul este cuvantul cheie care descrie perfect acest colt minunat de desfatare. Nu va ganditi insa la ideea de lux regal, incarcat si obositor. Ci la acea combinatie perfecta de detalii care va relaxeaza: spatiu generos, mobilier elegant, lumina din plin si multe accesorii confortabile.

Camerele mari si generoase ale vilei va taie pur si simplu respiratia si va fac sa va simtiti rasfatat. Dormitoarele sunt dotate cu paturi elegante cu baldachin, ferestrele uriase primesc lumina din plin prin perdele si draperii subtiri si usoare, iar focul din semineu va incalzeste in zilele mai reci. Ferestrele mari, mereu deschise spre terasa, lasa sa treaca zgomotul savanei si creeaza impresia ca va aflati undeva in inima junglei.

casa de oaspeti Leobo Africa in inima savanei
casa de oaspeti Leobo Africa in inima savanei

Materialele naturale din locuinta, usor nefinisate, forma semi-circulara a incaperilor ofera impresia veridica a vietii in salbaticie, cu toate dotarile necesare de care are nevoie un turist. Terasa exterioara comunica cu livingul, dar si cu savana, prin ferestrele imense, mereu deschise. Pentru a introduce oaspetii in atmosfera salbatica a zonei, casa este decorata cat se poate de inedit, cu schelete de animale sau covoare din piele. Principalele materiale folosite pentru constructia, dar si pentru decorul interior al vilei sunt lemnul si piatra.

Unul din cele mai inedite elemente de decor ramane insa turnul de cercetare, cu observatorul astronomic, de unde oaspetii pot vedea in fiecare seara cerul plin de stele. La exterior, detaliul care face diferenta sta in cosurile care rasar din fiecare corp de cladire, care sunt de fapt gurile de aerisire ale semineurilor.

Sursa poze: http://luxurysafaris2africa.com/wp-content/uploads/2014/04/leobo-camp-view.jpg

http://quintessentiallyvillas.com/assets/villa/0a7a265538e2fdc63a846d31b88c17f8.jpg

http://o.homedsgn.com/wp-content/uploads/2013/11/Leobo-Private-Reserve-20.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar