img
Home / MOBILA DE LUX / DESIGN INTERIOARE / O masa, doua functii

O masa, doua functii

Cand dorim sa achizitionam o masa ne gandim la mai multe, adica sa fie cat mai multifunctionala, sa ocupa cat mai putin loc, dar in schimb sa ofere cat mai multe beneficii.

La prima vedere nu pare a fi cu nimic mai mult decat o masa cu design modern pentru sufragerie, dar indepartand blatul vedem un minunat loc de biliard…. Este un compromis perfect  atat pentru sotie cat si pentru sot, o fuziune perfecta intre o masa de billiard si una moderna pentru sufragerie.

Masa cand este inchisa, are un aspect simplu, modern, de design, in jurul caruia pot lua cina confortabil 8 persoane. Dupa cina, in cazul in care prietenii  dumneavoastra doresc sa joace o partida de biliard, in doar cativa pasi, se poate transforma in masa de biliard si jocul poate incepe … Blatul se elimina repede cu ajutorul arcului Easy-Lift sistem. Deoarece in cele mai multe case, chiar si in cele mari rar este loc special pentru masa de biliard, aceasta masa poate fi folosita perfect.

Masa Fusion –  masa de biliard deghizat ca masa de sufragerie

Este un mobilier modern si multifunctional.  Este o solutie ideala pentru o familie mare, dar mai ales daca nu aveti mult spatiu in locuinta. In partea de sub blat se gasesc toate accesoriile necesare pentru joc. Arata ca o fuziune interesanta intre distractie si practica.

Sursa poze: http://hiconsumption.com/2012/02/fusion-table/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar