img
Home / Lemn / O masa de lux – o investitie de valoare

O masa de lux – o investitie de valoare

Masa Kauri pentru evenimente deosebite. Lemnul Kauri – lemnul cel mai vechi si fascinant din lume

Arborii, originari din Noua Zeelanda, s-au prabusit pe timpul inundatiilor din trecut si au fost conservati in mlastina prin lipsa de oxigen. La ora actuala toti arborii Kauri sunt o specie protejata. Pe timpul vietii, arborii Kauri ajung pana la o inaltime de 50 m si un diametru intre 4 si 9 metri.

Cu ajutorul metodei C14 se stabileste varsta lemnului Kauri, care, prin culoarea sa calda, se potriveste pentru executarea de piese de mobila exclusive si mese din lemn masiv.

floornature.de
floornature.de

Piesele de mobila din lemn de Kauri reprezinta o rezerva de valoare.

Se prelucreaza numai bustenii care au fost conservati in mlastina, nu se utilizeaza pentru realizarea pieselor de mobila busteni ”noi”. Astfel, ca si aceasta materie prima va disparea. Piesele de mobila din lemn de Kauri isi cresc valoarea pe tipurile de criza financiara din aceasta perioada si devin prin aceasta o rezerva de valoare pentru clienti.

Exclusivitate ridicata, dar la preturi accesibile si pe gustul clientului.

Avand in vedere costul ridicat de achizitie a unui astfel de material rar si a numarului mare de ore de lucru, o masa din lemn masiv va avea un pret intre 6000 – 8000 EUR. Dar clientul beneficiaza de o piesa de mobila rafinata si unicat, cu o istorie de neimaginat, care se realizeaza manual in Noua Zeelanda si care se abate vizibil de la orice fel de norma. Pentru fiecare masa Kauri achizitionata, clientul primeste un certificat prin care se atesta varsta lemnului.

Suprafata meselor Kauri este tratata, print-o procedura speciala, conferindu-i rezistenta la lichide si alcool, protejand astfel lemnul valoros fara a deteriora insa naturaletea si finetea mesei din lemn masiv.

Ausgrabung @kauriholz.de
Ausgrabung @kauriholz.de

Masa Kauri ca masa exclusiva pentru conferinte

Datorita faptului ca bustenii de Kauri sunt foarte lungi, se pot realiza mese din lemn masiv cu o lungime de cativa metri dintr-o singura bucata. Acest lemn deosebit, Kauri, este cel mai potrivit pentru mesele de conferinte spectaculoase si exclusiviste. Chiar si in spatiile mari ale companiilor, mesele de Kauri lasa o impresie de durata asupra clientilor si oaspetilor.

 

 

 

Zertifikat@kauriholz.de
Zertifikat@kauriholz.de
  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar