img
Home / CONSTRUCTII CASE ARHITECTURA / O fatada individuala pentru casa ta

O fatada individuala pentru casa ta

 
Omenirea a evoluat odata cu trecerea timpului, iar moda si tendintele au evoluat si ele odata cu omenirea. Intotdeauna s-au schimbat lucrurile invechite cu ceva mai inedit, mai special. Ne place si ne dorim sa fim bine vazuti, sa fim bine imbracati, sa schimbam masina cea veche cu una noua. Atunci de ce nu am face-o si cu fatada casei? Cum ochii sunt oglinda sufletului, asa si fatada unei case reprezinta intreaga casa. Daca fatada este una de inalta calitata si unica, odata cu ea si casa devine mai valoroasa.

Schimbati-va spatiul dvs. locativ personalizand fatada dvs. in diferite stiluri dorite, cum ar fi cel modern, rustic, mediteranean, etc. Este nevoie doar de o planificare  eficienta pentru a schimba fatada intr-un timp scurt, fara prea mult efort.casa, case, fatade, fatada, rustical, modern

Placile din fibra de sticla despre care as dori sa va vorbesc imita piatra naturala. Fiind produse proeminente se pot monta in aproape toate domeniile atat in interior cat si in exterior. Imaginati-va o vinoteca sau un restaurant, unde clientii sigur ar fi incantati de un decor deosebit. Placile din fibra de sticla se monteaza foarte usor doar cu  ajutorul unor dibluri si suruburi, fara a necesita o structura speciala in prealabil oferind o solutie noua fatadei dvs. Se pot taia la dimensiunile si formele dorite pentru ca ulterior sa se monteze pe fatada dorita sau peretele dorit. Rosturile si suruburile in schimb se acopera cu un chit special care elimina orice urma de montaj.

Designerii de interior si arhitectii folosesc cu succes aceste placi din fibra de sticla in diferite constructii speciale pentru clienti pretentiosi.

Daca doriti o casa cu un design individual placile din fibra de sticla ar fi solutia ideala. Ele sunt foarte rezistente in timp si nu se  degradeaza ca orice alta tencuiala sau piatra naturala in timpul iernii, cand umiditatea si frigul actioneaza asupra lor.

Nu lasati fatada sa mai astepte!!! Pentru a avea un nou look special si rezistent interesati-va despre noile si inovatoarele produse care ofera locuintei dvs., restaurantului dvs., terasei dvs.,etc. un design deosebit si nou.

Puteti sa ne scrieti si sa ne spuneti cum ati rezolvat dvs. problema fatadei sau al peretelui dvs. Sau poate cunoasteti alte variante mai optime sau moduri de a folosi aceste placi din fibra de sticla.

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar