img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Baie / O baie moderna cu ploaie de vara

O baie moderna cu ploaie de vara

Nou pentru baie – DUSUL “ RAINSHOWER JUMBO” de la GROHE

Noutati pentru baie si experienta de dus de zi cu zi vin de la producatorul de renume mondial GROHE. Noul cap de dus “Rainshower Jumbo” ofera prin cele 256 duze de apa, un jet de apa ca o ploaie racoritoare de vara. Dusul rotund cu un diametru de 40 cm asigura o experienta uriasa in timpul dusului si acest lucru inca cu relativ putina apa! Astfel, nu ramane nici un umar uscat sub dusul din baie…

O viata intreaga un look perfect in baia dvs.

Incepand de la designul modern al Rainshower ® Cosmopolitan la stilul classic Rainshower ® Classic, colectia Rainshower ® intra cu o varietate de modele si dimensiuni. Fiecare versiune individuala ofera o varietate de tipuri de pulverizare, desigur si pulverizarea de ploaie, moale si de lux. Pentru o experienta de neegalat, fiecare model de dus este prevazut cu tehnologie GROHE DreamSpray ®, care asigura o distributie uniforma a apei pentru fiecare duza, iar satisfactia in baie devine totala. GROHE StarLight ® crom si duzele SpeedClean asigura pentru totdeauna un look perfect. Capul de dus (diametru: 40 cm) este disponibil in magazinele de specialitate de la 1.500 €, iar termostatul potrivit de aceeasi culoare de la 350 €.

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul producatorului GROHE.

Grand Designs 3D Bathroom & Kitchen

Grand Designs 3D gives you the design tools to create your dream Kitchen & Bathroom. Plan your design in 2D then add furniture and materials to create a dream living space. Finally, visualise your designs in 3D and create photorealistic images.

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar