img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Noptiera si rolul ei in dormitor

Noptiera si rolul ei in dormitor

Noptiera reprezinta sufletul care da viata oricarui dormitor. Aceasta are grija de florile noastre, ne admira bijuteriile si ne protejeaza cartile preferate. Pe timp de noapte sau zi, este un mobilier indispensabil in dormitorul nostru, mereu la indemana atunci cand avem nevoie.

Noptiera in dormitor: intre functionalitate si design

noptiera2In amenajari dormitoare, noptiera nu ar trebui sa lipseasca niciodata, deoarece reprezinta o suprafata de depozitare eficienta si un loc mereu la indemana cand stam in pat.

In ziua de azi, avem numeroase optiuni in ceea ce priveste alegerea unei noptiere, incepand de la material: lemn, sticla, etc. pana la forma: cu rafturi, sertare, usa, in colturi, etc. Sa nu mai amintim de varietatea de culori.

Daca avem multe lucruri de depozitare, va recomandam sa optati pentru o noptiera din lemn multifunctionala, cu sertare, care sa va permita sa amenajati cate maruntisuri doriti. Este usor de intretinut si rezistenta in timp.

noptiera3In schimb, pentru interioare moderne, care sa dea senzatia unui spatiu aerisit si deschis, va sfatuim sa utilizati o noptiera cu suprafata din sticla.

O noutate in amenajarile interioare este reprezentata de noptiera din lemn construita intr-un alt mobilier sau sustinuta de perete. Aceasta este o optiune moderna, dar si extrem de practica in dormitor.

 

Idei creative de amenajare a unei noptiere

In cazul in care va doriti un design interior neconventional, dar si limitat de buget, va provocam sa va puneti creativitatea la bataie. O idee inedita ar fi sa utilizati propria colectie de carti ca si noptiera, fiind alegerea potrivita in cazul in care nu aveti multe obiecte de depozitat.

noptiera4O alta metoda ar fi reconditionarea unor valize vechi sau cumpararea unora noi, reprezentand o investitie rezonabila. Nu-i asa ca nu v-ati gandit la acest lucru pana acum? De asemenea, puteti sa amenajati langa pat niste etajere din lemn, pe care le puteti prinde foarte usor pe perete. Le puteti achizitiona fie din comert, fie la comanda de la o tamplarie.

Eu cu siguranta voi tine cont de toate aceste idei in alegerea unei noptiere pentru dormitor. Voua care optiune va surade mai mult?

 

Sursa foto:

http://www.decoist.com/2012-11-12/20-chic-modern-nightstands-for-a-contemporary-bedroom/

http://deco-love.blogspot.ca/2010/07/trunk-tables.html

http://decor8blog.com/2009/06/05/bedside-table-options/

http://pinterest.com/pin/101119954105297607/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar