img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Mozaicul: finisaj impresionant in case moderne

Mozaicul: finisaj impresionant in case moderne

Mozaicul este un tip de finisaj modern, realizat din placi de sticla, piatra, ceramica sau alte materiale. Acesta poate fi achizitionat din comert, in magazine specializate sau se poate realiza manual, fiind nevoie de o tehnica minutioasa si multa rabdare.

 

De la finisaj la arta decorativa

finisaj modern cu mosaic
finisaj modern cu mosaic

Mozaicul este un finisaj impresionat care poate fi utilizat cu succes in case moderne. Pentru a obtine interioare moderne, cu personalitate, folositi tehnica mozaicului, prin lipirea unor bucati de material precum un puzzle. Materialele folosite au aproximativ 2 milimetri, forme si culori diferite pentru a satisface orice gusturi.

 

 

 

finisaj modern cu mosaic
finisaj modern cu mosaic

Cu ajutorul acestui finisaj, puteti reda forme abstracte, sau bine definite, texturi si culori care sa ofere un aspect creativ. Apelati la mozaic pentru un design interior inedit si un impact vizual impresionant in orice incapere din casa.

 

Mod de utilizare si versatilitate

finisaj modern cu mosaic
finisaj modern cu mosaic

Mozaicul reprezinta un finisaj versatil care poate fi aplicat pe peretii din baie sau bucatarie. Chiar daca este un element decorativ rece, poate fi aplicat in orice incapere in functie de preferinte. Acesta poate fi utilizat si pentru reamenajarea unor obiecte din casa precum ghiveci, oglinda, masuta de cafea etc.

Pe langa decorarea peretilor, acesta poate fi utilizat si in pardoseala, dar si in piesele de mobilier. Astfel, cu putina creativitate si indemanare, puteti reimprospata decorul unei incaperi. De asemenea, va sfatuim sa profitati de acest finisaj daca locuiti la casa. In aceasta perioada, amenajarea unei terase este necesara, Apelati la tehnica mozaicului, pentru a decora un pavaj din pietre mici de diferte culori. Dati frau liber imaginatiei!

 

Ce parere aveti de finisajul de tip mozaic? V-ati gandit vreodata sa apelati la acest finisaj in casa dumneavoastra?

Sursa foto:http://www.digsdigs.com/36-colorful-and-original-kitchen-backsplash-ideas/

http://cdn.homedit.com/10-wonderful-mosaic-kitchen-backsplashes/

http://www.susanjablon.com/bath/pictures/mosaic-tile-bathroom-pictures.html

http://www.pigeonmosaic.co.uk/floor-mosaics/

 

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar