img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Motivele geometrice in design interior

Motivele geometrice in design interior

Probabil multi dintre noi nu am avut la suflet geometria in liceu, insa trebuie sa va marturisim ca motivele geometrice reprezinta un adevarat trend intr-o continua ascensiune in design interior.

2In amenajari interioare, modelul geometric poate oferi un aspect retro si inedit oricarei incaperi. Avand in vedere ca ofera un decor bogat, va recomandam sa nu exagerati si sa optati pentru mici detalii care sa surprinda in mod placut. Astfel, in functie de sfaturile noastre, veti stabili ce anume vi se potriveste.

 

Un design interior cu personalitate

3Stilul geometric poate fi utilizat atat in piesele de mobilier, cat si in materialele textile, in functie de preferintele dumneavoastra. Fie ca este vorba despre romburi, triunghiuri sau cercuri, aceste motive abstracte vor da viata incaperii, oferind un design interior neconventional.

In cazul in care alegeti un tapet cu forme geometrice in living, va recomandam sa-l asortati cu o mobila clasica, intr-o singura culoare. Culori precum alb, gri sau negru va vor ajuta sa evitati aspectul incarcat.

Va puteti reconditiona vechea canapea de care v-ati plictisit, fara sa fie nevoie sa achizitionati una noua. Cateva perne sau o patura cu motive geometrice o vor scoate cu siguranta din anonimat. Este o idee practica, care nu implica costuri mari. In plus, accesoriile de inspiratie geometrica vor fi mai mult decat suficiente, in cazul in care nu dorim sa incarcam aspectul incaperii.

De exemplu, un covor cu model geometric in living sau in dormitor va reprezenta piesa centrala a incaperii. O idee buna ar fi sa-l evidentiati si mai mult cu ajutorul unei masute de cafea din sticla.

4In bucatarie, puteti opta pentru scaune cu motive geometrice, sau chiar o fata de masa care va imbraca in stil o masa aparent simpla.

Stilul geometric reprezinta asadar o idee de inspiratie pe care trebuie neaparat sa o incercati. Cu putina creativitate, veti schimba radical aspectul unei incaperi terne si mult prea simple.

 

Sursa foto:

http://www.gregnatale.com/index.php?id=5&gid=79#79

http://designyourwalls.blogspot.ro/2011/10/black-and-white-inspiration.html

http://www.housetohome.co.uk/dining-room/picture/geometric-dining-room

http://pinterest.com/pin/219550550555049414/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar