img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Motivele florale in amenajare interioara

Motivele florale in amenajare interioara

In asteptarea entuziasta a primaverii, va propunem adoptarea unui trend prietenos care sa aduca un peisaj pastelat in casele voastre: motivele florale.

floral2Chiar daca este vorba despre un trend, nu trebuie intotdeauna sa-l adoptati in intregime ci sa preluati ce va place si vi se potriveste. Motivele florale ofera vitalitate si prospetime in amenajare interioara, care datorita stilului feminin, va capta atentia doamnelor si domnisoarelor in mod special.

 

Natura se trezeste la viata prin amenajare interioara

Cele mai frumoase flori pot inflori acum si in casa dumneavoastra: trandafiri, magnolii, crini, etc. Motivele florale se pot utiliza in piesele de mobilier, tapeturi moderne, materiale textile sau accesorii. Un tapet avand o astfel de textura va oferi un plus de prospetime si va trezi la viata intreaga incapere.

floral3Sfatul nostru este sa folositi o singura piesa de baza cu motive florale sau cateva accente de culoare, deoarece conditia esentiala este sa nu exagerati. Veti gasi cu usurinta in comert texturi florale mai mici sau mai mari, cu ajutorul carora sa realizati combinatii pastelate. Cu putina imaginatie, veti aduce un colt din natura in locuinta dumneavoastra!

 

Motivele florale: un design versatil in amenajare interioara

Stilul floral este usor de asortat, astfel ca se adapteaza cu succes in orice incapere din casa, fie ca este vorba de living, dormitor, bucatarie sau baie. Pentru livinguri cu personalitate, alegeti o perdea intr-o culoare vie pe care sa o combinati cu perne in aceeasi culoare. In dormitor, o lenjerie de pat cu motive florale si perne asortate va vor induce o stare de reverie.

floral4Puteti adauga in plus o vaza pictata cu flori, un tablou cu peisaj colorat sau un covor avand motive florale. In baie va recomandam o perdea de dus, prosoape si decoratiuni interioare cu motive florale. Aveti posibilitatea de a realiza diferite combinatii intre stilul floral si mobilierul vintage, sau sa optati pentru un design mai modern, in tonuri de alb si dantela pretioasa.

 

Va recomandam sa utilizati acest stil de amenajare interioara si sa invitati primavara in casa voastra!

 

Sursa poze:

http://www.housetohome.co.uk/articles/decorate-with-florals_321719.html

http://www.dodecals.com/blog/interior-design-ideas-using-floral-prints/

http://www.getitcut.com/french-country-interior-design-gallery/design-interior-french-country_032/

http://www.pbteen.com/products/nouveau-floral-shower-curtain/?pkey=cview-all-shower-curtains

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar