img
Home / NEWS / Morti si grav raniti la uzina Kronospan din Elvetia

Morti si grav raniti la uzina Kronospan din Elvetia

De obicei, noi nu publicam pe blogul nostru articole de senzatie, dar  deoarece observarea concurentei este o parte importanta in managementul firmei moderne ne-am hotarat sa va dam si dvs de stire.

In aceasta dimineata, in uzina de prelucrare a lemnului de la Kronospan in apropierea orasului  Lucerne, Elvetia a avut loc un schimb de focuri. Conform celor mai recente informatii ale politiei la aceasta ora sunt  5 morți si mai multi grav raniti de raportat.

In timpul pauzei de dimineata se pare ca un barbat a intrat in curtea fabricii si a tras mai multe focuri de arma. Politia a venit imediat la fata locului si elicopterele sanitare transporta ranitii la  cele mai apropiate spitale.

Deoarece noi apreciem  firma elvetiana Kronospan care au fabrici si in Romania (Brasov si Sebes), ne-am decis sa publicam  aceasta stire tragica  pentru cititorii nostri.

Nimeni nu-si doreste asfel de evenimente in cadrul companiei de acea am dori pe aceasta cale sa ne exprimam condoleantele noastre. Si rudelor victimelor exprimam condoleantele noastre si speram  ca vinovatii  aceastei tragedii vor fi trasi la raspundere cat mai repede posibil.
Alte informatii in limba germana: http://www.20min.ch/schweiz/zentralschweiz/story/Tote-und-Verletzte-bei-Amoklauf-in-Holzfirma-17567129
Kronospan Romania: http://www.kronospan.ro/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar