Home / MOBILA DE LUX / DESIGN INTERIOARE / Mobilier functional: canapea si masa
Mobilier functional: canapea si masa

Mobilier functional: canapea si masa

In amenajari interioare living, functionalitatea si organizarea mobilierului sunt doua dintre lucrurile de care ar trebui sa tinem cel mai mult cont. Astfel, mobilierul functional reprezinta o solutie ingenioasa de fiecare data, cu atat mai mult in apartamente unde trebuie sa profitam de fiecare centimetru.

Astazi va prezentam un mobilier functional care nu poate lipsi dintr-o camera de zi: canapeaua comoda care se transforma oricand aveti nevoie intr-o masa practica pentru cinat alaturi de musafirii vostri.

 

Functionalitate intr-o singura piesa de mobilier

mobilier multifunctional

mobilier multifunctional

Julia Kononenko, un designer deco din Ucraina a realizat un mobilier inedit si functionabil in orice locuinta care intampina problema lipsei de spatiu: o canapea convertibila intr-o masuta pentru 6 persoane. Canapeaua denumita „Convertible Sofa” este formata dintr-o serie de perne in culori asortate precum verde, gri si bej, care pot fi folosite in doua moduri: fie ca perne confotabile atasate de scaune, fie pot fi amenajate pe podea intr-un stil nonconformist. Cu siguranta, prietenii vostri se vor simti rasfatati in acest mediu relaxant. Pentru a fi transformata in masuta de cinat, se detaseaza pernele din interior. Apoi, spatarul canapelei se pliaza si se transforma intr-un blat extins, care ofera suficient spatiu pentru musafirii vostri.

mobilier multifunctional

mobilier multifunctional

Mobilierul ofera o nota relaxata si confortabila oricarui interior, in special pentru amenajarea unui living. Marele sau avantaj este functionalitatea, care este salvarea oricarei locuinte cu spatiu redus. Pentru a conferi un plus de stil in incapere, mobilierul trasformat in masuta poate fi amenajat pur si simplu cu decoratiuni interioare precum o vaza cu flori colorate si proaspete, sau lumanari pentru o atmosfera romantica.

Ce parere aveti de acest mobilier practic amenjat in living?

Sursa poze: http://www.digsdigs.com/photos/convertible-sofa-that-changes-into-a-dining-table-1.jpg

http://www.digsdigs.com/photos/convertible-sofa-that-changes-into-a-dining-table-2.jpg

http://www.digsdigs.com/photos/convertible-sofa-that-changes-into-a-dining-table-3.jpg

 

About Rozina Fabian

Rozina Fabian lucreaza ca freelancer in copywriting&Social media. Hobby: publicitatea, voluntariatul, scrisul, poeziile si cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top