img
Home / MOBILA DE LUX / DESIGN INTERIOARE / Mobilier elegant din ratan si lemn masiv

Mobilier elegant din ratan si lemn masiv

Mobilierul este una din cele mai importante decoratiuni intr-o locuinta deoarece scoate in evidenta personalitatea camerei, dar are si scopuri functionale. Diversitatea de culori si materiale a unei piese de mobilier ii asigura acestuia versatilitatea de care este nevoie pentru a fi utilizat cu succes in orice stil de amenajare. Unul din cele mai deosebite tipuri de mobilier pe care il puteti incerca pentru a va decora locuinta este mobilierul din ratan, care s-a dovedit a fi una din cele mai elegante si stilate alegeri in ultimii ani.

Ce beneficii unice va ofera ratanul?

Indiferent daca este asezat in camera de zi, pe terasa sau in gradina, acesta mobilier ofera avantajul de a fi rezistent si de a oferi o anumita distinctie incaperii. Eleganta si distinctia mobilierului iese in evidenta in special prin impletitura deosebita. Mobila din ratan se gaseste in variat culori si forme, fiind disponibile modele cu un design special, care se potrivesc si se pot adapta oricarui stil de amenajare. Ii puteti admira formele si stilul unic in nuante deschise, in culori naturale, dar si foarte inchise, un mat sau lacuit chiar in alb, uneori cu accente romantice, alteori clasice si elegante.

Datorita flexibilitatii deosebite, ratanul se poate modela intr-o asemenea maniera incat sa se obtina orice tip de mobilier: scaune, paturi, rafturi, decoratiuni sau mese. Flexibilitatea in productivitate se transfera si in utilizare, avand in vedere faptul ca se pot crea piese de mobilier multifunctionale. Tehnica de impletire a ratanului este considerata a fi o adevarata arta, de aceea datorita faptului ca este produs manual, mobilierul are un pret ridicat. Totusi, caracteristicile unice precum naturaletea, vitalitatea si rezistenta il fac sa fie un produs de exceptie.

 

piese de mobilier din lemn masiv
piese de mobilier din lemn masiv

O combinatie stilata: lemn masiv si ratan

Daca doriti sa aduceti modernismul occidental si farmecul Asiei in casa dvs. puteti incerca o combinatie deosebita intre ratan si lemn masiv.

Lemnul masiv are o putere de expresie speciala, care se poate simti si care influenteaza pozitiv starea de spirit. De asemenea, este considerat a fi unul din cele mai indragite materiale atunci cand vine vorba de amenajarea unei locuinte.

Rezistenta lemnului masiv este principala caracteristica pentru care se cumpara piesele de mobilier, dar si datorita faptului ca acesta inspira o eleganta unica.

Culorile pentru mobilier sunt diferite in functie de esenta utilizata pentru a fabrica mobilierul. Timpul face la trecerea anilor sa inchida la culoare mobila.

Sa nu uitam ca fiecare piese de mobilier din lemn masiv este unica datorita structurii naturale a fibrelor lemnoase din care este confectionata. Mirosul placut de lemn masiv care este raspandit in incaperi transforma locuinta intr-o oaza de relaxare, de o eleganta exceptionala.

 

Bucurati-va astazi de o locuinta plina de stil si eleganta cu un mobilier din ratan si lemn masiv. Contactati-ne pentru o oferta!

Sursa foto:

www.homeizy.com

http://trendszine.com/interior/2010/06/04/modern-rattan-furniture.html

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar