img
Home / Lemn / Mobilier de design creat cu dvs., special pentru dvs.!

Mobilier de design creat cu dvs., special pentru dvs.!

Mobilierele  de design sunt un lucru nobil. Acestea transforma camera de zi intr-un loc unde atmosfera confortabila se imbina cu gusturile individuale ale rezidentului. Totodata, acestea sunt atat de scumpe, incat ne oprim doar in fata vitrinelor si numai la admiram, fara a ne gandi serios sa si cumparam una dintre piesele expuse. Solutia? Dorinta dvs. este ca o comanda la Sildan.

Ce este mobilierul de design?

Teoretic, orice mobilier este un  mobilier de design, deoarece la un moment dat, ele au fost concepute de cineva. Acest termen descrie piese de mobilier care au fost create cu un scop estetic specific, chiar daca acestea sunt gandite pentru o utilizare practica. Mobiliere de zi cu zi primesc un design cu caracter individual, pe care alte mobiliere cu aceeasi functie nu il au.

Mobilierele de design emana un mesaj special si au propria lor personalitate, care este transmis intregului spatiu de locuit si de aceea sunt atat de valoroase.

La Sildan poti gasi sau comanda mobilier de design!

Mobilierele de design sunt cunoscute din magazine de lux sau de pe paginile costisitorilor producatori de pe internet. Le privim incantati, dar nu ne gandim niciodata sa le si cumparam cu adevarat – sau poate, ne sunt cunoscute alternative mai ieftine. Mobilierele de design nu trebuie sa fie de nepretuit pentru a dezvolta impactul cunoscut si influenta de a oferi spatiului locuit un accent nobil. Se pot obtine cu costuri mai reduse, de exemplu, la specialisti cum ar fi Sildan. In acest fel, oricine isi poate dota camera de zi cu piese de mobilier cu facilitati nobile, si se poate bucura de o ambianta cu carater individual.

De ce mobilier de design?

Mobilierul in primul rand trebuie sa fie: functional si practic. Atunci cand isi indeplinesc scopul, ar trecbui sa fim foarte multumit de acesta. In acelasi timp acestea ofera intregului spatiu de locuit un anume stil si creeaza din camerele goale, ceea ce sunt , atunci cand urmeaza sa le ocupam. Cine in propria locuinta nu se simte bine reprezentat, nu v-a avea niciodata senzatia de a fi cu adevarat in propria-i locuinta. Prin urmare, mobilierele trebuie se ofere mai mult decat numai functii practice si functionale. Ele trebuie sa ne satisfaca optic sau sa ne aduca la idei de stil, de care pana acum nici nu am avut habar, si sa gasim placerea in ele.

Mobilierele de design sunt o oportunitate interesanta de a face mai mult din spatiul locuit propriu si sa ne influenteze aspecte noi, pe care nu le-am fi observat doar cu ajutorul designerului. Bani se platesc nu numai pentru design, ci si pentru calitate. Special la mobilierele de design este faptul ca, munca este de inalta calitate, iar valoarea banilor dvs. se dubleaza. Daca investim un pic mai mult in mobilier, putem fi siguri ca acestea sunt mai durabile, suntem multumiti multi ani cu ele – daca nu chiar zeci de ani.

Cine vine cu astfel de pretentii la SILDAN, cu siguranta nu va fi dezamagit si in curand i se vor inplini visele sale despre un spatiu de locuit confortabil.

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar