img
Home / MOBILA DE LUX / DESIGN INTERIOARE / Mobilier de design: balansoar dublu

Mobilier de design: balansoar dublu

Elegant, stilat si concis, dar confortabil, robust si placut ochilor sunt doar cateva din criteriile ce apar pe lista noastra cand ne dorim sa achizitionam o piesa de mobilier.

Ideea de realizare a acestui scaun tip fantezie, denumit mai apoi Sway, apartine designer-ului german Markus Krauss.  Fiind realizat dintr-un cadru de otel, cu picioare telescopice, acoperite cu material textil si scaun captusit, din aceeasi material textil, dar cu perna moale pentru scaun si spate ii permit o utilizare deosebit de versatila.

 

Balansoar  – mobilier de sezut inovativ

Acorda un aer modern locuintei, forma si dimensiunea scaunului permit sa fie utila in mai multe pozitii. De exemplu, balansoarul poate fi transformat intr-o canapea obisnuita, care sta pe loc si nu se misca (datorita unui ram telescopic). Si daca aceasta canapea este putin inclinat, rezultand intr-o pozitie orizontala, locul perfect pentru odihna din timpul zilei.

Poate fi folosit ca si un balansoar confortabil, dar si ca loc de sezut fix.  Posibilitate de folosire de o persoana, dar si doua.  Potrivit atat pentru a sta, cat si pentru a ne intinde confortabil, deoarece pentru comoditate, perna poate fi plasata sub cap, daca utilizam acest balansoar ca o canapea ….  Proiectantul ofera nu numai posibilitatea de a se balansa ritmic in ea, ci si stand imbratisati cu persoana iubita.

Deci, daca dorim sa achizitionam o piesa de mobilier pentru mai multe functii, insa avem spatiul limitat, aceasta poate fi o alegere potrivita. Acest balansoar nu este destinat pentru bunici cu o carte in mana sau pentru tricotat, ci pentru tineri, fete, baieti, chiar si pentru cupluri.

Este o piesa de mobilier foarte frumoasa… Bucurati-va de rasfatarea oferita!

Cum vi se pare acest balansoar? Unde ar fi locul potrivit in casa dvs.?

Sursa poze: http://www.markuskrauss.com/Produktdesign/SWAY.html

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar