img
Home / Living / Mobila lux – canapea cu design

Mobila lux – canapea cu design

Mobila lux cu design extravagant este foarte apreciata pe piata mobilierului de lux. Sunteti in cautarea unei canapele care sa se potriveasca cu stilul dvs? Va place mobila lux cu design deosebit, care da o nota individuala casei dvs. si care iese in evidenta? O canapea de lux este pentru individualisti si iubitori ai modernismului. Fiecare living modern si confortabil include o canapea pe masura. Un living modern fara o canapea confortabila este precum o lectie de echitatie fara sa, obositor si incomod. Asadar, avem nevoie de un loc unde sa ne putem intinde si relaxa!

Mobila lux – canapea de design cu piese auto originale pentru iubitori de masini

Acesta canapea face parte din categoria de mobilier “Spirit of 427”, care consta din 5 elemente si este inspirat din designul classic ai anilor ’60. Prin utilizarea reala de piese auto mobilierele intruchipeaza spiritul automobilului. Acest lucru a facut posibila crearea, de catre designeri, o colectie de mobila lux unica si individuala. Fiecare piesa este creeata individual, manual, la cele mai ridicate standarde. Se utilizeaza piese auto originale (de exemplu, bare de protective, capace de rezervor, faruri.) Pentru tapiteria scaunelor se proceseaza aceeasi piele ca la Bentley si Ferrari. Lacuirea pieselor de mobila lux se realizeaza cu vopsea auto de calitate, care se foloseste si la limuzine, cum ar fi Audi A8.

Canapea nobila, eleganta – mobila lux

Canapeaua eleganta este o constructie complexa, in care un cadru de otel si un vas de aluminiu sau cupru in forma caroseriei (fata sau spate), au grija pentru durabilitatea si rezistenta mobilierului de lux. Artizanii dau forma finala a caroseriei printr-un proces manual de sudura, umplere si in cele din urma lustruire si lacuire. Timpul total necesar pentru finalizarea unei singure canapele se ridica la 400 pana 500 de ore. Pentru a oferi un spatiu suficient pentru doua persoane partea din fata a masinii a fost marita cu 50 cm. Astfel, pentru toti pasionatii de mobila lux si automobile s-a creeat o canapea confortabila si eleganta la un pret de aproximativ  18.358 euro!

Sursa articol si foto: http://www.goldenstore.de

 

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar