img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Metode de umbrire – Vele solare

Metode de umbrire – Vele solare

Vele solare sunt o metoda de umbrire foarte in trend. Fie pe terasa, in fata casei sau in gardina, relaxarea la soare este foarte benefica corpului omenesc. Dar totusi atunci cand soarele puternic si canicula este de nesuportat si trebuie sa gasim un loc mai umbros solutia ideala sunt astfel de vele solare. Aceste vele solare confera fiecarei gradini o atmosfera mediteraneana, fiindca astfel de vele solare au un efect luminos si plin de viata si sunt foarte functionale.

Vele solare ca un adapost atractiv de soare si ploaie

Velele solare de mult nu mai sunt doar o simpla metoda de umbrire, acum aceste vele solare sunt o solutie de protectie solara eleganta, moderna si inteligenta pentru gradina si terasa. Avantajul velelor solare este ca, indiferent de marimea lor, ele se pot transporta si monta dintr-un loc in altul. Vele solare intr-o varietate de dimensiuni, pot fi cumparate la preturi accesibile, pot fi cu usurinta atasate de colturile casei, de pergola sau chiar de copac. Iar, daca nu  aveti puncte de ancorare disponibile pentru aceste vele solare, atunci va trebuie doar niste tije lungi si va puteti monta vela solara acolo unde doriti, in oricare zona libera!

Vele solare: Frumoase, colorate si practice

Foarte utile si practice, vele solare se gasesc in diferite forme geometrice, colorate sau cu dungi. Cel mai bun lucru este ca se pot monta cu usurinta acolo unde se doreste umbra. In functie de activitate se pot umbri terasa sau chiar toata curtea interioara, bazinul cu apa, lada cu nisip al copiilor. Vele solare se pot folosi chiar si la picnic sau la strand.

Materialul acestor vele solare consta printre altele din poliester, polietilena sau poliacril. Aceste materiale sunt, in functie de densitate, rezistente la decolorare, murdarie si apa si pot avea diferiti factori de protectie. Aceste vele solare se ancoreaza cu sfori si carlige, uneori cu tije suplimentare si contragreutati pentru sol, ca la constructia unui cort, in pamant, de un jgeab, de peretele casei sau de un copac. Avantajul este ca, dupa folosire si demontare, acestea pot fi depozitate cu usurinta pentru a economisi spatiul.

Sursa foto articol: http://www.solarprotect.de/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar