img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Bucatarie / Marsala: culoarea vedeta in design interior

Marsala: culoarea vedeta in design interior

Specialistii corporatiei Pantone, cei care stabilesc culoarea anului in urma unui proces de combinare, au dat verdictul pentru anul 2015: culoarea Marsala. Numele nu ne va spune mare lucru la inceput insa din punct de vedere vizual, infatiseaza un visiniu deschis, usor prafuit care ne duce cu gandul la un pahar de vin rose. Numele Marsala provine de la denumirea unui vin cu specific italian, produs intr-o regiune celebra din Sicilia.

Marsala este culoarea predominanta a anului 2015, care va fi regasita in toata industriile lumii: de la lumea modei pana la amenajari interioare. Fata de radiant orchid, culoarea precedenta a anului trecut, marsala este o culoare regala insa totodata calda. Daca v-a atras atentia aceasta culoare, este momentul potrivit sa stiti cum sa o integrati in design interior.

Mobilier si amenajari pereti interiori

marsala culoarea anului 2015
marsala culoarea anului 2015

Cu siguranta, daca alegi sa schimbati nuanta peretilor, acest tip de culoare nu va fi gasita usor. Aveti nevoie de un specialist care sa va ofere ajutor in imbinarea culorilor potrivite care sa redea culoarea marsala. Pentru pereti interiori plini de viata dar care sa nu incarce atmosfera unui interior, alegeti sa vopsiti un singur perete in aceasta culoare. Pentru un decor reusit, alegeti sa combinati marsala cu alb, gri sau tonuri naturale precum crem, bej si roz deschis.

In privinta pieselor de mobilier, lucrurile se complica. Mobila care infatiseaza aceasta culoare cu siguranta este greu de gasit, insa daca la targurile de mobila va capteaza privirea aceasta culoare regala, nu ezitati sa o achizitionati.

Marsala – materiale textile si accesorii in design interior

Solutia cea mai accesibila in design interior in materie de culoare sunt materialele textile. Optati pentru lenjerie de pat, fete de masa, perdele si draperii sau perne colorate. Nu numai ca se gasesc foarte usor, dar daca nu vreti sa investiti mult in aceasta schimbare de culoare, atunci este o idee buna de a reimprospata atmosfera in design interior. De asemenea, puteti apela si la decoratiuni interioare care mereu vor fi de mare efect in orice interior.

Spor la amenajari frumoase si reusite!

Sursa poze: http://tempodadelicadeza.com.br/2014/09/22/elegante-e-casual/

http://www.apartmenttherapy.com/perry-and-lestats-colorful-rom-159411#_

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar