img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Lumina in casa – Sufrageria

Lumina in casa – Sufrageria

 

Iluminatul corespunzator pentru un living confortabil.

Relaxare, joaca, citit, vizionare TV – cu familia sau impreuna cu prietenii: camera de zi este cea mai utilizata camera din locuinta noastra. Lumina in camera de zi trebuie sa fie variabila si sa poate fi adaptata la situatii diferite.

Surse de lumina agatate in tavan sunt adesea folosite ca o lumina de lucru, dar daca in camera de zi exista si locul unde se ia masa, atunci acolo ar fi indicat o sursa de lumina direct deasupra acestuia – servirea mesei pe intuneric nu este un lucru asa de placut. Asadar…, cine romantice, jocuri de societate sau o seara confortabila in fata televizorului – in camera de zi este viata, cu familia sau prietenii. Fiecare ocazie solicita un iluminat unic al livingului sau al locuintei in general.

panouri-total-design-crusted copper panel-M286Iluminatul accentuat pe sculpturi, picturi si vitrine da spatiului un aer degajat si ofera un contact vizual minunat. Deci, incercati sa iluminati si colturile mai intunecare si neutilizate. Daca aveti o astfel de zona cu o planta frumoasa, atunci aceasta nu trebuie sa dispara in intuneric dupa lasarea serii, ci poate fi iluminata in mod eficient oferind livingului dvs. un colt atractiv.

 

Cateva reguli de baza pentru un iluminat bun ar fi:
  • toate sursele de lumina sa fie aliniate in asa fel incat sa nu ne orbeasca ochii.
  • lumanarile, veozele sau alte lampi ofera un iluminat suplimentar si creeaza o atmosfera romantica si confortabila.
  • cand o camera este mobilata cu obiecte de design…o atmosfera placuta este numai atunci cand iluminatul este perfect.
  • Orientarea in casa se face prin iluminatul general si marcarea locurilor mai periculoase, cum ar fi scari, colturi si coloane. Iluminatul anumitor locuri ajuta la citit, scris sau lucruri manuale, iar accente exceptionale de lumina creeaza o atmosfera minunata in camera.
  • Camera de zi este o expresie a personalitatii si locul de reprezentare. Pentru iluminat lucrul acesta inseamna: surse de lumina versatile, flexibile, perfecte si fixate la locul potrivit.

Va dorim success in amplasarea corecta a surselor de lumina si speram ca sfaturile noastre va pot fi folositoare!

Energiesparlampe1 437770_R_K_B_by_Dieter Schütz_pixelio.deImportant!

Lampi de economisire a energiei sunt tare in voga, cu toate acestea sunt deja invechite strict tehnic! Cine vrea sa economiseasca bani, pe termen lung este cel mai bines a investeasca in lampi cu leduri. Acestea sunt inca destul de rare si chiar mai scumpe , dar, de asemenea consumul este de 80% mai redus. Acest lucru merita tinand cont de faptul ca pretul energiei electrice sigur nu v-a scadea in curand…..

 

 

 

 

 

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar