img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Living unic in stil marocan

Living unic in stil marocan

Indiferent daca va amenajati pentru prima oara locuinta sau doriti sa adaugati un plus de personalitate locuintei puteti apela oricand la stilul marocan de amenajare. Livingul este o incapere care are ca scop principal socializarea, interactiunea si relaxarea cu invitatii. Oferiti livingului un aer exotic special in aceasta vara si combinati elemente moderne cu cele traditionale. Iata cum puteti transforma livingul in stil marocan cu aceste sfaturi!

 

Mobilier cu inaltime joasa

living in stil marocan
living in stil marocan

Stilul traditional marocan este caracterizat de un design simplu, cu mobila cat mai aproape de sol. Livingul poate fi decorat cu perne pufoase si mari pe care invitatii se pot odihni atunci cand participa la conversatie. Inlocuiti masa traditionala de servit masa cu o masuta mai mica si joasa, din lemn gravat cu motive si elemente traditional marocane. Cea mai potrivita culoare pentru mobilierul in stil marocan o reprezinta nuanta brun-rosiatica. Avand in vedere ca stilul marocan implica simplitate, nu incarcati incaperea cu multe piese de mobilier sau cu prea multe tipuri de lemn.

 

Lumini suspendate in stil marocan

In ceea ce priveste gradul de iluminare din living se recomanda crearea unei atmosfere cat mai calde si mai intime. Lampile in stil marocan au numeroase forme speciale, fiind confectionate din lemn sculptat sau din metal fin modelat. Lampile marocane sunt suspendate de tavan la diferite lungimi, iar lumina emanata este calda si discreta, oferind o nota unica de romantism incaperii. Puteti opta de asemenea si pentru lumanari colorate pe care le asezati pe podea, intr-un decor special.

 

Tavanul in stil marocan

living in stil marocan
living in stil marocan

Stilul marocan din living poate fi exprimat foarte bine si prin amenajarea tavanului. Caracteristicile unui tavan in stil marocan se refera la mozaic si modele traditional marocane. Culorile predominante pentru care puteti opta sunt verde smarald, portocaliu ars, turcoaz si rosu aprins. Nu va sfiiti in a combina numeroase culori si nuante pentru a amenaja livingul dvs. intr-un mod cat mai unic.

Spor la amenajat si alegeti culori si decoratiuni conform cu spatiul din living, dar si cu personalitatea dvs!

Sursa poze: http://colorchats.benjaminmoore.com/wp-content/uploads/2012/05/peach-moroccan-style-living-room-from-A-Touch-of-Luxe.jpg

http://www.decor-tips.com/blog/2011/06/10/moroccan-decorating-style-part-one-living-room/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar