img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Litere si cuvinte: perete – trend creativ in amenajari interioare

Litere si cuvinte: perete – trend creativ in amenajari interioare

Un trend captivant care “vorbeste” de la sine este reprezentat de cuvinte si litere in designul interior. Fie ca vorbim de literele alfabetului, simboluri numerice, un cuvant reprezentativ sau chiar folosirea citatelor preferate, acestea vor oferi personalitate unui interior, indiferent de stilul de amenajare ales.

 

Finisaj pentru perete cu personalitate

design perete
design perete

Pentru a obtine un perete cu personalitate intr-un mod creativ, optati pentru picturi pe pereti. In acest caz, va puteti lasa inspirati de o amintire preferata din copilarie sau citatul preferat, care sa va motiveze in fiecare zi. O alta varianta rezonabila este folosirea stickerelor, fiind o modalitate usoara de a integra cuvintele in locuinta dumneavoastra. Luati in calcul ca acestea nu afecteaza peretele si pot fi schimbate cu usurinta oricand. Aceste finisaje pot fi adoptate in living, dormitor, bucatarie, sau chiar pentru a inveseli camera copilului.

 

Mobilier interesant

design perete
design perete

In ultimii ani, designerii incearca sa ne surprinda cu numeroase creatii inedite, care ne promit un interior creativ. Exista piese de mobilier care integreaza in diferite moduri litere sau cuvinte, transformand o piesa de mobilier obisnuita intr-un obiect unic. Rafturile realizate din cuvinte pot fi o modalitate neconventionala de a avea la indemana cartile preferate. Daca gasiti un astfel de mobilier, nu mai stati pe ganduri.

 

Accesorii creative pentru interior

Literele sau cuvintele 3D sunt la mare cautare in ultima vreme. Luati in calcul aceasta idee, pentru a da un suflu proaspat bucatariei sau dormitorului dumneavoastra. Exista in comert numeroase cuvinte din care sa alegeti sau accesorii unice pentru interior: cuier cu litere, rame foto, suporturi carti etc.

design perete
design perete

Literele pot fi pur si simplu sprijinite de mobilier, sau lipite pe perete intr-un mod creativ si interesant. De exemplu, pentru camera copilului, formati din litere numele copilului si apoi amenajati-l pe perete.

Ce parere aveti de acest trend cu litere si cuvinte? Doriti sa-l integrati in locuinta dumneavoastra?

 

Sursa foto:

http://cdn.freshome.com/wp-content/uploads/2011/10/letters-indoors-33.jpg

http://www.maisonsdumonde.com/DE/de/produits/fiche/buecherregal-a-122601.htm

http://pinterest.com/pin/455215474804948513/

http://pinterest.com/pin/42713896438612858/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar