img
Home / Lemn / Lemnul in amenajari interioare

Lemnul in amenajari interioare

Amenajari interioare – o tendinta foarte populara in decoratiuni si amenajari interioare este utilizarea materialelor naturale. Unul dintre cele mai apreciate materiale naturale si care este primul pe aceasta lista este lemnul. Indiferent de stilul de amenajari interioare, fie modern sau rustic – cu mobilier, pereti, pardoseli, scari din lemn, decoratiuni si accesorii din lemn se creeaza o atmosfera calda si placuta, iar natura este adusa in locuinte, case si vile.

O ambianta placuta si naturala in amenajari interioare

Cu farmecul ei unic, aceasta resursa regenerabila confera locuintei un aer elegant si nobil. Fiecare esenta de lemn aduce cu sine propriul caracter. Lemnul ca material natural in amenajari interioare are proprietati de neegalat. In baie, lemnul creeaza o atmosfera de bunastare si wellness. La atingere este placut si cald, chiar si descult, lemnul este senzual. In toata locuinta, pereti sau tavani placati cu lemn creeaza un mediu sanatos si natural. In amenajari interioare, lambriurile din lemn contribuie la un climat relaxant si camera devine confortabila si personalizata.

Lemnul – un material durabil si ecologic in amenajari interioare

Acest material natural echilibreaza umiditatea din locuinte, case si vile si astfel impiedica formarea mucegaiului. Totodata, lemnul este un material durabil, maleabil si ecologic, iar prin structura sa unica confera fiecarei locuinte, case si vile o atmosfera armonioasa. Fie sub forma unei scari interioare din lemn, lambriu din lemn, panouri lemn, parchet lemn, balustrade sau mana curenta, lemnul emana frumusete naturala. 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar