img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Baie / Lemn in baie – tendinte in amenajari interioare

Lemn in baie – tendinte in amenajari interioare

In momentul in care vorbim despre lemn imediat ne gandim la atingerea lemnului, emana caldura si armonie, aduce un plus de confort, o imagine de ansamblu a locuintei. Lemnul este tot mai des utilizat in amenajarea interioara a caselor, ca si pardoseala – parchet din lemn,  lambriuri, mana curenta, scara din lemn si lista poate continua. Lemnul poate fi utilizat atat interior (camere, bai, spatii wellness, saune), cat si exterior. . Lemn in baie, lemn care este tratat pentru a  fi rezistent, nu se distruge, nu se sparge, nu se deplaseaza si nu avem probleme la imbinare.

lemn in baieS-a inceput folosirea tot mai intens si in aplicatii de baie si zone de relaxare, in acest articol vom prezenta cateva aspecte despre lemn in baie….

Diferite esente de lemn se potrivesc perfect pentru a fi folosite atat pe peretii baii, cat  si ca pardoseala, adecvat fiind pentru sistemele de incalzire prin pardoseala.

Lemn in baie poate fi `dus` prin cada de baie, chiuveta din lemn, tavan din lemn, etc.

Saunele in marea majoritate a lor sunt realizate din lemn natural, reprezentand un mod placut de a ne relaxa. Sunt disponibile in diferite modele, variante si dotate pentru a satisface gustul oricarei persoane.

cada din lemnCada de baie din lemn – este realizat din lemn de stejar, de obicei. In functie de montare se realizeaza si scurgerea pentru a putea fi conectat la reteaua de apa.  Partea exterioara este vopsita cu vopsea de lemn, in timp ce interiorul este fin slefuit cu mana. La cerere se poate monta in interior si scaun, iar pe exterior o scara deoarece din cauza inaltimii este putin dificil accesul. Difera de cazile de baie obisnuite datorita inaltimii laterale mari. Este folosit mai ales dupa sauna, cand se doreste  a sa se scufunda in apa rece.


chiuveta din lemnLemn in baie – recomandari in design interior modern

Cu totii avem idei individuale, exclusiviste pe care dorim sa l-e punem in aplicare pentru a avea o baie care sa ne reprezinte la maxim. Echipa SILDAN impreuna cu partenerii lui ofera sfaturi, solutii si executari de lucrari de lemn pentru ca visele sa devina realitate.

 

Sursa poze cada din lemn : http://javabali.info/bathroom/natural-wooden-bathtub-with-hi-tech-design.html

Sursa chiuveta din lemn: http://my-interior-decoration.ablog.ro/2009-12-03/chiuveta-din-lemn-ebano.html

Sursa sauna din lemn :  http://www.gapinteriors.com/imagedetails.asp?imageno=82402

 

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar