img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Bucatarie / Lambriuri lemn si utilizarea lor in design interior/exterior

Lambriuri lemn si utilizarea lor in design interior/exterior

Lambriurile sunt practic placi de lemn care pot fi utilizate in diverse moduri, de la finisarea unui anumit tip de mobilier in amenajari interioare, pana la crearea unor decoratiuni creative. Cu siguranta acest subiect va atrage si voua atentia, persoane care isi doresc existenta unor lucruri creative in mediul in care locuiesc. Desigur, lambriurile de lemn necesita prezenta unor specialisti in domeniu care sa puna in practica cu succes dorintele voastre.

Idei cu lambriuri lemn in design exterior

Etajere cu ghivece flori

suport pentru vaze de flori din lambriuri
suport pentru vaze de flori din lambriuri

Este greu sa gasesti in magazinele specializate ideile pe care le cauti, insa cu putin efort le poti pune in aplicare cu brio. Cu ajutorul unor placi de lemn poti realiza niste etajere practice care sa fie adapostul florilor tale preferate. Apeleaza si la roti pentru a transporta etajera mult mai usor dintr-un loc in altul al gradinii tale.

Mobilier de gradina

lambriuri in amenajari bucatarii
lambriuri in amenajari bucatarii

Odata cu venirea verii, intampini necesitatea unui mobilier de gradina confortabil si relaxant. Nu trebuie sa investesti mult in realizarea sau cumpararea lui, ai nevoie doar de lambriuri lemn. Piesele de mobilier din lemn sunt extrem de placute, iar daca ai grija de ele iti vor fi de folos timp indelungat. Un lucru in plus pe care il poti face este sa il vopsesti dupa bunul plac, cu ajutorul unor culori complementare.

Leagan cu suport de lumanari

Alege o decoratiune creativa si practica pentru a lumina gradina pe timp de noapte cu ajutorul unui leagan cu suporturi. Foloseste o placa de lemn pentru asta si ataseaza cateva borcane in care sa amenajezi lumanari parfumate.

Idei cu lambriuri lemn in design interior

Pereti cu lambriuri lemn

In design interior, poti schimba total aspectul peretilor dintr-o incapere. Iar acest lucru il poti face cu ajutorul unor lambriuri lemn, pe care le poti lasa ori in stare naturala, ori ii poti vopsi in culorile care iti plac pentru un accent vizual cat mai vibrant.

Vaza ca si decoratiune creativa

idei creative de folosire lambriuri
idei creative de folosire lambriuri

Un interior fara decoratiuni este lipsit de viata. Cand ai o idee creativa la indemana, nu mai ramane decat sa o pui in practica. Foloseste cateva placi de lemn pentru a realiza o vaza lunga, cu multiple locuri pentru flori. Cu siguranta, va capta atentia musafirilor tai!

Lambriuri lemn in amenajari bucatarii

Daca iti doresti aplicarea unui stil neconventional in bucatarie, atunci poti folosi bucati de lambriu lemn pentru a acoperi insula de bucatarie de jur imprejur. Rezultatul este unul natural, oar in combinatie cu un alb imaculat va crea senzatia de luminozitate si mai mult spatiu in incapere.

Mult succes!

Sursa poze: http://projectnursery.com/2014/07/keltons-great-outdoors-room/#
http://www.shanty-2-chic.com/2014/04/bottle-vase-centerpiece.html
http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2015/06/111.jpg
http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2015/06/14.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar