img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Interior inspirat de boabele de cafea

Interior inspirat de boabele de cafea

Dimineata te trezeste mirosul imbietor al boabelor de cafea care te invita in bucatarie sa degusti din cafeaua ta preferata. Somnoros, iti faci curaj si te ridici, nerabdator de a sorbi din gustul sau inconfundabil. Diminetile par astfel mult mai usoare alaturi de o cafea care te pregateste pentru o noua zi de lucru. Asadar, ce-ar fi sa avem mereu la dispozitie un loc inspirat de culoarea si forma boabelor de cafea?

 

Doncafe House si pasiunea pentru cafea

interior inspirat de boabele de cafea
interior inspirat de boabele de cafea

Studioul de design interior Innarch a amenajat unul dintre cele mai impresionante si inovative localuri din lume: Doncafe House. Situat in Pristina, Kosovo cafeneaua surprinde prin stilul de amenajare dinamic si formele neobisnuite. Cu siguranta, localul transmite creativitate si inspiratie pentru oricine ii trece pragul.

 

O cafenea cu personalitate si gust aparte

interior inspirat de boabele de cafea
interior inspirat de boabele de cafea

Stilul de amenajare ales si formele asimetrice ale Doncafe House ii confera o identitate vizuala aparte. Peretii inalti ai cafenelei sunt sculptati in lemn, astfel incat sa imite formele unui sac cu boabe de cafea.

Lampile suspendate de dimensiuni mari iau forma si culoarea boabelor de cafea, oferind senzatia unui loc parfumat. Localul a optat pentru culori de interior in nuante deschise de maro si bej, care completeaza atmosfera relaxanta a cafenelei. Piesele de mobilier ofera si ele un interior modern si dinamic, prin mesele care ofera iluzia unei boabe de cafea veritabile.

Daca veti calatori vreodata in aceasta zona, sa faceti neaparat o vizita acestui local inedit si sa ne povestiti si noua impresiile dumnavoastra.

Sursa foto:http://www.decoist.com/2013-06-14/don-cafe-house-in-pristina-kosovo/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar