img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Interior futurist cu amprenta extraordinara

Interior futurist cu amprenta extraordinara

Va puteti imagina cum ar arata un interior de apartament in viitor? Intelegem cu totii ca acestea vor fi umplute cu diferite aparate high-tech, care ne fac zilele mai confortabile. Dar cum arata  mobilierul, sistemele de iluminat si structurile de pereti? Nimeni nu poate spune cu certitudine cum vor evolua tendintele, cum se vor schimba……

interior futurist
interior futurist

In secolul 21 futurismul este un stil de interior popular, este o lume reprezentat de tehnologii inalte si multe realizari stiintifice. Un interior futurist poate aduce senzatie de prospetime in casa, acest design impresionant si creativ este minunat nu numai pentru locuinte, ci si pentru cluburi, baruri, magazine. Mediul ambient iluminat cu neon, mobilier alb, fin captusit si corpuri de iluminat creativ sunt caracteristicile distinctive ale unui interior futurist. Otel si sticla – ca si suprafete, precum si forme atipice sunt frecvente pentru design interior futurist.

interior futurist
interior futurist

Dar nu numai accesoriile de interior si mobilierul pot varia in forme ciudate futuriste…. Nisele de ferestre si perete pot fi realizate in stil spatiu-nava si arata foarte proaspat si extraordinar. Acest stil necesita si intampina noutate si creativitate. Forme geometrice si asimetrice in mobilier, decoratiuni si accesorii vor adauga un aer elegant unui interior futurist.

 

Interior futurist – arta cu design unic si uimitor

design futurist
design futurist

Pe langa obisnuitul alb, stilul futurist nu se poate suporta numai accente luminoase pe accesorii, dar si pe pereti viu colorate, picturi si modele.  Combinatia de linii netede si drepte pot face ca spatiul sa arata ca o nava spatiala care poate fi decorat cu un mobilier din piele.

design futurist
design futurist

Stilul futurist nu inseamna doar pardoseala alba …. aici putem lasa fantezia sa zboara si sa combinam culori alb-negru sau alte culori contraste in placi, care pot produce rezultate uimitoare. Covoarele si mochetele unicolore sau cu modele geometrice imprimate se potrivesc cu designul interior futurist.

Raspundeti-mi prin simplu coment la intrebarea: doriti sa locuiti intr-un astfel de spatiu de locuit amenajat in stil futurist?

Sursa poze: http://www.digsdigs.com/futuristic-apartment-interior-that-reminds-a-salt-cave/

http://indohomedesign.net/fantastic-futuristic-villa-design-the-dupli-casa-by-j-h-mayer-architects/light-viewed-of-dupli-casa-futuristic-architecture/

http://www.interiorholic.com/decorating/decorating-styles/futuristic-interior-design/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar