img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Integrarea culorilor neon in locuinta

Integrarea culorilor neon in locuinta

Culorile neon sunt foarte atragatoare, insa au si o parte alunecoasa, in sensul ca va pot insela asteptarile si pot aglomera foarte mult o incapere daca nu sunt folosite in mod corect. Culorile neon sunt in tendintele acestui sezon si ofera un element de „wow” in orice locuinta , fiind potrivite in special in stilurile nonconformiste. Noi v-am pregatit un mic ghid despre cum sa combinati aceste culori in mod corect pentru a aduce un plus de energie si vitalitate incaperilor.

 

Cum le integram in locuinta?

amenajare interioara neon
amenajare interioara neon

Primul lucru de care trebuie sa tineti cont atunci cand va intersectati cu aceste culori neon este faptul ca orice culoare neon utilizata in exces poate da dureri de cap, la propriu. Datorita intensitatii lor, acestea pot duce la o stare de disconfort generala. Mare atentie la modul in care combinati culorile sau la numarul de elemente colorate intens.

Cel mai potrivit mod de a integra aceste nuante puternice in interiorul locuintei este de a le folosi ca si accente sau pete de culoare in anumite zone. De asemenea, acestea pot fi folosite in special in incaperile spatioase sau in cele decorate in culori neutre sau in tonuri mai palide, exact pentru a accentua anumite zone, dar si pentru a aduce un plus de extravaganta.

 

Idei pentru locuinta

amenajare interioara neon
amenajare interioara neon

In living puteti integra aceasta nuanta printr-un perete vopsit intr-o culoare electrizanta. Livingul este de multe ori cea mai spatioasa camera din locuinta, de aceea puteti opta pentru aceasta idee. Noi va recomandam un galben sau un albastru electrizant, insa alegeti culoarea care se potriveste cel mai bine stilului de amenajare sau decoratiunilor din living.

In dormitor puteti sa va jucati cu aceasta culoare la nivelul accesoriilor si decoratiunilor. Avand in vedere ca dormitorul este o camera de relaxare si odihna, nu este bine sa il incarcati cu multe obiecte sau cu nuante foarte puternice. O veioza sau o vaza in aceasta culoare sunt cele mai potrivite idei. In bucatarie, alegeti neon pentru fata de masa sau pentru scaune. In mod sigur, acestea vor inveseli intreaga atmosfera.

Sursa poze: https://girlsguideto-production.s3.amazonaws.com/uploads/content/10-easy-diy-ways-to-add-color-to-a-room/neon_rooms.jpg

http://www.interiordesignfull.com/wp-content/uploads/2011/08/Interior-neon-by-Levis.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2012/07/neon-pink-office-decor2.jpg

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar