img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Inspiratie: 4 idei de decor pereti pentru Craciun

Inspiratie: 4 idei de decor pereti pentru Craciun

De abia am intrat in luna decembrie si deja suntem asaltati de reclamele de Craciun, decoratiunile de sarbatoare din magazine si tinutele festive care ne capteaza atentia in vitrine amenajate cu stil. Cu toate acestea, si in amenajari interioare este bine sa acordam mai multa atentie in aceasta perioada. O amenajare festiva nu numai ca ofera un design interior deosebit, insa si o atmosfera mai calda, mai primitoare.

1. Pungi de cadouri sau forme cadouri inramate pe pereti

idei de decor pereti de Craciun
idei de decor pereti de Craciun

Cu toate ca cele mai cumparate accesorii sunt decoratiunile interioare festive, si peretii pot fi transformati in vedetele acestei sarbatori speciale. De datea aceasta, cumparati pungi de cadouri din doua motive: pentru cadourile de Craciun, dar si pentru decorul peretilor. Pentru pereti interiori imbracati gata de sarbatoare, decorati pungi de cadouri colorate sau cutii de cadouri care sa inveseleasca interiorul casei. Livingul poate fi incaperea cea mai potrivita pentru acest decor, unde musafirii vostri vor admira opera de arta de pe pereti.

2. Tatuaje pereti cu tema de sarbatoare

Modalitatea cea mai rapida pentru decor pereti Craciun este achizitionarea unor stickere sau tatuaje cu tema festiva. Pretul este extrem de accesibil si pot fi inlaturati de pe pereti foarte usor, fara a afecta suprafata lor. Astfel, gasiti in comert sau in magazinele online specializate, stickere cu Mos Craciun, brad, diverse alte motive de sarbatoare sau chiar stickere pereti 3D care vor oferi o atmosfera special in design interior. Modelele sunt extrem de variate, la preturi tentante.

 

 

3. Brazi de Craciun ilustrati pe pereti

Daca anul acesta nu planuiti achizitionarea unui brad de Craciun, apelati la o alternativa practica si ingenioasa: infatisarea unui brad pe perete. Acest decor poate fi realizat in numeroase moduri: cu ajutorul unei instalatii luminoase care sa redea forma bradului, cu decoratiuni mici ilustrare pe pereti sub forma unui brad. O alta idee este utilizarea unei vopsele care sa redea efectul unei table de scris cu creta. Noi credem ca si folosirea pozele dragi care sa redea forma bradului de Craciun este un decor de mare efect, nu-i asa? Eventual, puteti opta si pentru o coronita de brad din poze cu care sa decorati interiorul casei intr-un mod original. Spor la inspiratie de sarbatori!

Sursa poze: http://kimmama.files.wordpress.com/2009/12/dsc03734.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_idcr9Mi1NI0/TQE0fEeZzHI/AAAAAAAAAKs/9IZNSdYj6cs/s400/IMG_3714.jpg

http://evolutionofstyleblog.blogspot.ro/2013/12/holiday-mantel.html

http://nuevo-estilo.micasarevista.com/ideas-decoracion/decoracion-navidad2#

http://www.thistlewoodfarms.com/one-of-the-best-chapters

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar