img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Baie / Inovatie parchet laminat waterproof in design interior

Inovatie parchet laminat waterproof in design interior

Cand este vorba de pardoseala in amenajari interioare, alegerea este una pe termen lung si implica aproape toate incaperile din casa. Tipul de parchet trebuie ales in functie de fiecare incapere din casa si utilizarea proprie. Exista numeroase modele de parchet, fiecare cu intrebuintari diferite. Insa o inovatie in acest domeniu este aquastep, parchetul cu proprietati waterproof care nu tine cont de prezenta apei.

Ce trebuie sa stiti

aqua step_shipdeck collection_sumatra_teak
aqua step_shipdeck collection_sumatra_teak

Daca va preocupa ideea de laminat si apa in aceeasi propozitie, nu mai trebuie sa va faceti griji! Parchetul aquastep este primul si singurul model de parchet laminat care nu permite trecerea apei prin el datorita proprietatilor waterproof din constructia sa. Astfel, poate fi amenajat in orice incapere din casa, inclusiv in baie sau bucatarie. Ofera numeroase tipuri de lemn pentru o alegere personala, cu bucati de aproximativ 8 mm grosime.

Un alt avantaj reprezinta garantia oferita de 20 ani, care va linisteste mult timp de acum incolo. In ceea ce priveste montaj parchet laminat aquastep, se instaleaza la fel ca oricare alt tip de parchet. Se monteaza direct pe ciment, fara a fi nevoie in prealabil de o amortizare.

Idei de amenajare parchet laminat aquastep

aqua step_stone collection_travertin_white_pearl4v
aqua step_stone collection_travertin_white_pearl4v

Calitatile unice ale acestui parchet laminat il face absolut necesar in zilele noastre, in care inovatia trebuie sa resimta in casa. Datorita numeroaselor culori de parchet laminat, acesta poate fi amenajat fara probleme in orice incapere. Astfel, stilul de amenajare se va integra armonios in intreaga incapere. Nu trebuie sa va mai faceti probleme in ceea ce priveste apa sau condensarea si sa amenajati parchet laminat in bucatarie si baie. Rezultatul va fi un design interior modern si proaspat!

Spor la amenajari frumoase!

Sursa poze: http://www.aquastep.be/en

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar