img
Home / Dormitor / Inlocuieste noptiera cu solutii creative de depozitare

Inlocuieste noptiera cu solutii creative de depozitare

Metodele de depozitare sunt importante in orice casa, in special daca nu dispunem de foarte mult spatiu. Facem ce facem si tot aici ne intoarcem la problema spatiului. De data aceasta ne orientam spre dormitor, locul in care visele se impletesc armonios cu confortul. Starea pe care ne-o ofera amenajarea interioara din dormitor este foarte importanta, iar acest lucru ne influenteaza pana si somnul. Nu este bine sa incarcam exagerat aceasta incapere, tocmai de aceea solutiile de depozitare trebuie sa fie cat mai practice.

1. Cutii de lemn pentru depozitare

Un aranjament dormitor interesant dar si practic este sa apelezi la cateva cutii de lemn. Le poti gasi in comert dar poti apela si la un tamplar, in cazul in care iti doresti ceva personalizat cum ar fi integrarea unei veioze. Cutiile sunt practice deoarece iti ofera mai mult loc de depozitare, fara sa ocupe mult spatiu in incapere.

2. Etajera cu roti in loc de noptiera

In amenajari dormitoare, poate aceasta solutie de depozitare nu te va incanta atat de tare. Insa, alege o etajera dintr-un material versatil care sa se potriveasca cu stilul de amenajare din dormitor. Sau o poti vopsi chiar tu ulterior, astfel incat sa obtii un mobilier neconventional in design interior.

3. Mobilier pentru carti in amenajari dormitoare

Elimina etajera din dormitor si alege rafturi in locul ei sau pe colt, astfel incat sa iti creezi o mica biblioteca. Aceasta solutie de depozitare te va ajuta sa castigi foarte mult spatiu in dormitor, dar si sa oferi o amenajare moderna in design interior.

4. Apeleaza la rafturi cat mai simple

Pentru dormitoare moderne, poti oricand sa inlocuiesti noptiera clasica cu cateva rafturi de depozitare. Acestea sunt realizate din lemn, motiv pentru care le poti vopsi foarte usor in culoarea preferata sau intr-o culoare aprinsa care sa inveseleasca atmosfera in dormitor. Ce poti depozita pe ele? Oglinda, lumanari, cutia de bijuterii, pana si lacurile tale de unghii daca nu ai loc altundeva pentru ele.

Spor la amenajari frumoase!

Sursa poze:
http://www.bhg.com/decorating/do-it-yourself/accents/fast-and-fabulous-decorating-projects/?socsrc=bhgpin021615customnightstand&page=3&crlt.pid=camp.sxty2gvNBiQS
http://www.thedomesticcurator.com/2014/01/creative-nightstands.html
http://www.sfgirlbybay.com/2014/06/09/light-and-lovely/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar