img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Importanta unui semineu in case si vile

Importanta unui semineu in case si vile

Zilele lungi si racoroase se apropie din ce in ce mai mult de noi, iar noi trebuie sa fim pregatiti din timp pentru a asigura caldura in locuinta. In case si vile, sursa de caldura este extrem de importanta, iar alegerea unui semineu este mai mult decat potrivita.

 

De ce sa alegem un semineu?

amenajare interioara
amenajare interioara

Exista numeroase surse de caldura pe care le putem utiliza in locuinta noastra, insa semineul reprezinta o alegere care pare sa depaseasca orice alta varianta existenta. Acesta ocupa un spatiu redus si sunt mult mai eficiente din punct de vedere termic fata de sursele clasice de caldura. Astfel, nu veti mai avea nevoie de alte surse de caldura in camera in care acesta este instalat. De asemenea, dimensiunea unui semineu depinde in functie de incaperera in care este amenajat.

Semineul a devenit un element indispensabil nu numai in casele traditionale, dar mai nou sunt la mare cautare si pentru amenajarea unor interioare moderne. Poate fi amenajat in orice incapere din casa, unde simtim nevoia de un decor diferit si caldura in orice moment. In amenajari living, optiunea de semineu este exploatata la maxim de multi ani. Nimic nu este mai placut decat sa-ti inviti musafirii la o poveste si la o ceasca de ceai fierbinte in prezenta unui semineu. Cu toate acestea, dormitorul este un alt spatiu vizat, care poate oferi o atmosfera romantica.

 

amenajare interioara
amenajare interioara

Locul de amenajare a unui semineu difera de la o incapere la alta, in functie de spatiul disponibil. De obicei, semineul se regaseste ca punct central al incaperii, insa acest lucru nu trebuie sa reprezinte o regula. Amenajarea sa intr-un colt al camerei ofera un plus de stil si imaginatie.

amenajare interioara
amenajare interioara

Spatiul din zona semineului ofera numeroase posibilitati de amenajare, care sa va faca zilele mai calduroase si mai vesele. Partea superioara de suport poate integra o vaza cu flori, rame foto sau cu diferite mesaje motivationale, diferite suporturi etc. Alegeti ce vi se potriveste, pentru o amenajare pe placul vostru.

Inspirati-va din pozele noastre si va dorim mult succes in alegerea semineului potrivit!

Sursa poze: http://www.pinterest.com/pin/246923992041504310/

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/09/Perfect-use-of-the-space-next-to-the-fireplace.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/09/Create-a-sitting-area-next-to-the-bedroom-fireplace.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/09/Planika-L-Shape-Fireplace-next-to-the-bed-oozes-with-contemporary-minimalism.jpg

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar