img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Idei si modele pentru masa din living

Idei si modele pentru masa din living

Dupa cum stim cu totii, masa este considerat a fi esentiala intr-un living, deoarece este necesar pentru a decora camera, dar de asemenea, si pentru a sprijini orice activitate care se desfasoara in living. Pornind de la forme normale dreptunghiulare ajungand pana la unele forme inovatoare livingul prinde viata.

design living
design living

 

Livingul este cunoscut pentru utilizarea multifunctionala, este locul unde ne uitam la tv, discutam cu membrii familiei, ne ajutam copii cu temele de casa si deasemenea un loc, unde ne putem bucura de o ceasca de cafea sau ceai intr-o dupamasa ploioasa cu prietenii.

design living
design living

 

 

Masa din living  – un  „must have“

Ne intrebam ce se potriveste intr-un living clasic?  Pentru o casa clasica o masa de lemn se va potrivi perfect cu aspectul casei, deoarece acestea sprijina stilul clasic.

Dar intr-o locuinta moderna? In schimb pentru o locuinta moderna, materialele ca sticla si metal ar tebui sa luam in considerare, deoarece se curat usor, simplu si sprijina forma geometrica a casei.

design living
design living

Ceea ce ar trebuie sa ne preocupe la alegerea mesei pentru living este tema camerei: in cazul in care dispunem de o locuinta moderna achizitionarea unei mese cu suprafata neteda ar putea fi cea mai buna alegere. Iar pentru casele cu piese de mobilier clasic este recomandat sa adaugam o masa artizanala pentru a crea un design complex.

Atunci cand alegem masa care este potrivit cu stilul casei , trebuie sa luam in considerare si materialul din care este realizat. Exista diferite tipuri de materiale care sunt folosite pentru a realiza masa, de exemplu lemn, sticla, metal, plastic.

design living
design living

Bine…bine……….dar cum alegem culoarea?

Designul si culoarea sunt deasemenea aspecte ce trebui sa fi abordate. Daca este posibil, cea mai buna alegere pentru masa ar fi care sprijina culoarea principala din living. Un exemplu: daca avem pereti zugraviti in albastru mai deschis, mobilier tot de culoare deschisa, atunci ar trebui sa luam in considerare folosirea unei culori mai inchise pentru a reduce atmosfera simpla a livingului.

design living
design living

 

Locul cel mai comun de amplasare este in fata canapelei care serveste ca si suport pentru toate revistele. Amplasat aproape de canapea, ramane liber mijlocul camerei si fiind aproape de un perete putem pune telefonul, laptopul pe ea. Un alt rol pentru masa din living este pe post de suport tv, o solutie ideala pentru cei care isi doresc mai putin mobilier si mai mult spatiu.

design living
design living

 

Sursa poze: http://homenewdesign.com/living-room-table-designs-ideas

http://www.impressiveinteriordesign.com/cool-living-room-table-ideas-34-designs/

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar