img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Baie / Idei practice de design interior in baie

Idei practice de design interior in baie

 Daca as putea sa definesc intr-un cuvant ceea ce ma reprezinta in privinta amenajarilor interioare este organizarea. Iar daca in amenajari interioare case si apartamente designul interior si organizarea merg mana in mana, atunci obtinem un spatiu foarte primitor si creativ. Despre acest lucru vreau sa va vorbesc in articolul de azi.

 design interior baieAmenajarea unei bai nu necesita foarte multa munca in general, fiind un spatiu mai mic decat celalalte incaperi din locuinta, insa cu ajutorul unor idei creative si practice, putem transforma baia intr-un spatiu organizat si practic. Puteti cu usurinta sa cumparati din comert diferite accesorii baie lemn sau suporturi de baie din plastic. Sunt usor de folosit si ajuta la economisirea de spatiu.

Accesorii in baie

design interior baieAceste accesorii de depozitare extrem de practice, pot fi folosite pentru produsele de ingrijire sau rutina zilnica. Pentru stocarea prosoapelor, puteti achizitiona cosuri din rafie pe care sa le amenajati prin baie, sau le puteti lipi pe perete, pentru un plus de creativitate. Pe perete, puteti amenaja etajere din lemn sau sticla, in functie de ce gasiti prin comert. De asemenea, sub chiuveta puteti adauga un mobilier, sub forma unui dulapior, inca un spatiu eficient de depozitare a lucrurilor din baie.

design interior baieO alta idee originala ar fi amenajarea unui dulap in perete, cu oglinda sau fara dupa preferinte, in care sa puneti pe etajere diferite produse care doriti sa va fie la indemana. Nu m-am gandit niciodata ca si cada poate fi folosita in mod eficient si practic, decat intrebuintarea sa primara. Astfel, puteti adauga un nivel pe langa cada din plastic sau alt material, in care sa va depozitati produsele de ingrijire.

design interior baieVestea buna este ca toate aceste idei nu costa foarte mult si cu ajutorul lor reusiti sa creati un spatiu comfortabil in baie.

 

 

 

Sursa poze:

http://www.shelterness.com/43-practical-bathroom-organization-ideas/pictures/17690/

http://www.shelterness.com/31-creative-storage-idea-for-a-small-bathroom/pictures/7628/

http://www.shelterness.com/43-practical-bathroom-organization-ideas/pictures/17694/

http://www.coolthings.com/stowaway-bathtub/

http://pinterest.com/pin/52424783134217870/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar