img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Idei practice de amenajare pentru garderoba

Idei practice de amenajare pentru garderoba

Va marturisesc ca primul lucru pe care am de gand sa-l fac in momentul in care voi avea apartamentul meu, este amenajarea dulapului cu haine. Chiar daca filmele si serialele americane ne fac de cele mai multe ori sa visam cu ochii deschisi, cu ajutorul unor idei simple, putem avea un dressing care sa se apropie de dorintele noastre.

amenajare garderoba
amenajare garderoba

In amenajari dormitoare ne dorim intotdeauna lucruri mai speciale, fiind una dintre incaperile in care ne petrecem cel mai mult timpul. Dulapul este piesa centrala din incapare, de care avem nevoie mereu. Indiferent de spatiul de care dispunem, putem obtine niste variante practice, care sa economiseasca spatiu. O idee originala ar fi amenajarea unui perete fals in dormitor, in cazul in care avem o camera spatioasa, loc unde sa ne organizam dulapul mult visat. Putem adauga in acest nou spatiu o mobila clasica, realizata la comanda, sau putem cauta in comert un anumit tip de mobilier care sa se potriveasca in tot acest decor.

Garderoba – un look modern in amenajare dormitor

amenajare garderoba
amenajare garderoba

De asemenea, o comoda si un suport mare de umerase sunt suficiente pentru a ne organiza hainele, gentile sau pantofii. Anumite apartamente sau case dispun de o debara, asa ca ce ar fi sa venim cu o idee ingenioasa? Acest spatiu poate fi o modalitate de a depozita anumite lucruri nefolositoare, insa l-am putea transforma fara prea multe batai de cap intr-un dulap practic pentru haine. Putem alege sa pastram usile deja existente, sau putem opta pentru o perdea colorata care sa acopere acest spatiu. De asemenea, pentru un look de garderoba modern putem alege o usa cu sine. In interior, putem adauga niste cutii de depozitare pentru a economisi spatiu sau niste etajere in plus. Daca totusi nu avem alta optiune decat binecunoscutul dulap simplu si clasic, dar care nu este suficient de incapator, putem organiza spatiul din jurul sau. Astfel, putem amenaja pe perete niste etajere de lemn pentru pantofi, cosuri de rafie sau cutii de depozitare din plastic pentru lenjerie.

amenajare garderoba
amenajare garderoba

Cu cateva idei simple, iata cate solutii ingenioase avem la dispozitie pentru a ne amenaja dulapul ideal si pentru a crea o garderoba potrivita. Cu toate ca nu detinem o camera intreaga pentru garderoba, in stil hollywoodian, amenajarea unui dulap practic poate fi micul nostru Paris.

 

Sursa poze:

http://pinterest.com/pin/52424783134236704/

http://i-cdn.apartmenttherapy.com/uimages/chicago/2-19-08closet18.jpg

http://www.shelterness.com/30-bedroom-storage-organization-ideas/

http://www.shelterness.com/30-bedroom-storage-organization-ideas/pictures/1756/

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar