img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Idei pentru a crea colaje pe pereti interiori

Idei pentru a crea colaje pe pereti interiori

Daca hobby-ul nostru este colectarea de farfurii pictate manual….si am reusit de-a lungul anilor sa avem o colectie impresionanta putem realiza ceva special pe pereti interiori…..  colaje pe pereti interioriUn colaj cu farfurii este o cale foarte usoara de a decora ieftin si creativ o parte din pereti interiori. Este usor de realizat, chiar si singur si poate fi adaugat cu usurinta unele elemente de personalitate decorului.

colaje pe pereti interioriPe piata sunt prezente o multime de farfurii , in diferite forme, dimensiuni si culori. Poate avem in colectia noastra si cate o piesa mostenita de la stramosii nostrii, astfel trecand din generatii in generatii si primind valoare. Este intr-adevar minunat sa utilizam unele dintre ele de asemenea pe perete.


colaje pe pereti interioriPereti interiori cu, colaje superbe

Exista mai multe metode de prindere ale acestori frumuseti pe perete. Putem opta pentru polite plutitoare si sa utilizam suporturi de placi sau putem lipi pe un suport de metal partea din spate a farfuriilor cu lipici si apoi sa prindem placa pe perete cu suruburi…..sau pur si simplu fiecare farfurie separat cu surub. Diferite forme de aranjare pe perete : toate intr-un rand, forma rotunda, in valuri, in functie de dimensiuni, culori, importanta sau dupa ideiile noastre unice. Oricum le-am pune aceste farfurii pe pereti interiori vor acorda spatiului un aer unicat, modern si noi ne putem mandrii prietenilor cu colectia noastra pretioasa.

Mai jos iti prezentam cateva idei pentru a te inspira in realizarea unei perete de colaj exceptional.

 

colaje pe pereti interioriSursa originala: http://www.shelterness.com/20-ideas-to-create-plates-wall-collage/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar