img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Idei interesante de amenajare – holul

Idei interesante de amenajare – holul

In amenajarea locuintei, ne orientam de cele mai multe ori spre dormitor, living, bucatarie sau baie. De multe ori neglijam incaperi precum holul sau balconul, care amenajate corect ne infrumuseteaza locuinta si ne ajuta sa ne maximizam spatiul.  Holul este prima incapere in care intram, de aceea este bine sa ii acordam mai multa atentie. V-am pregatit o lista cu idei pe care puteti sa le incercati.

 

Modele si culori

Amenajare hol
Amenajare hol

Scoateti holul in evidenta cu nuante puternice, care sa fie in concordanta cu restul casei. Tapetul este o idee excelenta pe care o puteti incerca. Totusi, aveti grija ce pattern-uri si culori folositi pentru ca acestea influenteaza dimensiunile holului. Pentru holurile mari puteti opta si  pentru modele mai complexe sau culori mai inchise. Combinati totul cu restul elementelor de pe hol pentru un efect echilibrat.

 

Mobilier functional

Piesele de mobilier de pe hol trebuie sa fie cat mai utile, pentru a le folosi in rutina dvs. zilnica. In apropiere de usa de la intrare, puteti sa adaugati o masuta pentru a pastra chei, acte si alte obiecte pe care sa le folositi cand plecati din casa. Imbinati functionalitatea cu aspectul placut si decorati masuta cu o fata de masa colorata sau cu o vaza de flori. Alte piese de mobilier pe care le puteti adauga pe hol sunt cuiere, suporturi pentru pantofi sau scaune.

 

Holul luminos si prietenos

Datorita faptului ca acesta este calea de trecere spre alte camere, holul nu are geamuri si nu este luminat potrivit pentru a oferi o incapere prietenoasa. Puteti schimba insa aceasta perceptie si sa transformati holul intr-o camera mai calda, cu ajutorul catorva tips-uri simple. De exemplu, il puteti decora cu oglinzi mari, care sa reflecte razele soarelui si sa ofere o lumina calda. Pe langa atragerea luminii naturale, alegeti si aplice, veioze si diferite corpuri de iluminat. Camera va fi astfel mai prietenoasa si va avea o atmosfera mai calda.

Sursa poze:

http://martinflowers.com/blog/wp-content/uploads/2012/12/Mirror-with-Poinsettias.jpg

http://www.hello-ideas.com/2013/01/model-design-home-decorating-ideas-red/lobby-home-decorating-ideas-red/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar