img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Idei de design pentru un spatiu de locuit melodios

Idei de design pentru un spatiu de locuit melodios

Muzica: aproape fiecare dintre noi prefera un anumit gen de muzica, astfel incat in afara de cateva exceptii putem crea solutii, piese de decoratiune cu motive muzicale.

design interior prin muzica
design interior prin muzica

Nu trebuie sa adoram un anume stil muzical, este de ajuns daca spunem ca ne place sa ascultam muzica si lasam cu mare drag sa intre muzica in casa noastra. Inovatiile au dat cu siguranta o noua dimensiune pentru spatiile de locuit prin combinarea tehnologiei in viata de zi cu zi.  Combinand pasiunea pentru muzica cu mobilierul din casa , nu numai ca ne va permite sa ne bucuram de casa, dar de asemenea ne va face sa ne indragostim de muzica la un alt nivel.

Muzica si mobilier – interesanta combinatie de design

mobilier
mobilier

Din punct de vedere al aspectului fizic putem distinge mobiliere, care au preluat formele motivelor sau doar poarta un asa model.  Piesele de mobilier care au preluat formele sunt cele mai interesante. Ele pot adopta, de asemenea, orice forma de motive muzicale, cum ar fi de exemplu: clape de pian, note muzicale, chitara, etc….si lista poate continua.

ceas de perete cu influente muzicale
ceas de perete cu influente muzicale

Insa daca nu dorim sa achizitionam astfel de mobiliere, atunci cuverturile de canapea, lenjerii de pat, tablouri pe pereti, tapet, tatuaje de pereti pot fi solutia ideala. Deci, si peretele poate fi decorat cu diverse motive muzicale. In special detalii ale muzicii,  note vocale, dar putem implementa chiar si instrumentul nostru preferat, ghitara. Deci, merita sa incercati!

design de muzica
design de muzica

Nu numai pe piese de mobilier mari poate fi utilizata aceasta decoratiune, ci si pentru obiecte mai mici. Ce intelegem prin obiecte mai mici?  Se intelege de exemplu obiecte decorative, dar si obiecte  utilizate, perne personalizate, ceasuri de pereti, scaune, masuta. Toate aceasta aducand motive muzicale si creand impresia unei stari unice in locuinta dvs.

Am prezentat cateva  din ideiile si sugestiile mai  interesante de design pentru un spatiu de locuit melodios.

Sursa poze:http://wallecor.info/decoration-music-wall/

http://www.whatsonyourwall.com/music-movies-15/abstract-musical-notes-17283.htm

http://artdata.net/amazing-wall-murals-for-every-room-in-your-modern-house-designs/amazing-guitar-music-wall-murals-stickers-in-boys-bedroom-interior-decorating-designs-ideas

http://decoracion2.com/cuando-la-idea-es-decorar-con-musica/36561/

http://www.musicgiftsofengland.com/Product/1111/Clock-Music-Notes.aspx

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar