img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Idei de design interior living

Idei de design interior living

Design interior living este foarte important pentru o atmosfera confortabila si bunastare in locuinte, case si vile. Indiferent ca amenajam in stil asiatic, stil mediteranean, stil oriental sau stil minimalist un design interior living pune in valoare fiecare spatiu locuit. In living, familia se reuneste la discutii, joaca sau pentru a petrece impreuna moment speciale, astfel spatiul trebuie sa fie confortabil si primitor.

Cele mai frumoase stiluri de design interior living

 • stil colonial

  In stilul rustic (vezi foto titlu articol)sunt foarte apreciate materialele naturale, in principal, lemnul, ratanul, piatra, ceramica sau lutul. Mobilierul este prelucrat manual din lemn masiv. Pentru accesorii si decoratiuni se folosesc materiale din bumbac, piele, in sau canepa, sau chiar si paie. De asemenea, antichitati sau diferite mobiliere vechi sunt foarte apreciate in acest stil de desigjn interior living.

 • Stilul mediteranean este baza de design interior living a diferitelor tari care se afla in jurul marii mediterane, cum ar fi Italia, Spania, Franta… Culori calde, teracota, vaze mari, decoratiuni cu multe ornamente – acest stil se poate obtine prin multa culoare, culoarea care deriva din tonuri ale terei. Elemente de design interior living tipice pentru acest stil pot fi mobiliere din lemn de maslin, rattan, obloane din lemn, vaze uriase inalte, sau pardoseli ceramice.
 • In general, stilul asiatic de design interior living este asimilat cu simplitate si naturalete. Un design interior living personalizat se poate creea cu decoratiuni din bambus, pereti despartitori shoji si surse mari, calde de iluminat. Totodata, decorul cu flori de lotus, cires sau orhidee sunt foarte apreciate in acest stil asiatic.
 • Utilizarea culorilor in stilul nordic se limiteaza in cea mai mare parte la un albastru decent, alb crem sau un roz pastel. Mobilier practic, canapele mari fac confera confort acestui stil nordic, in mare parte simplu.
 • stil minimalist

  In stilul colonial domina mobiliere mari din esente de lemn masiv de nuante inchise, scaune sculptate, oglinzi mari sau fotolii masive, mese mari. Pentru acest stil de design interior living avem nevoie de spatii mari. Candelabre mari pe tavane inalte completeaza acest look in stil nordic, precum si diferite perdele de matase neagra sau tesaturi inchise.

 • Stilul minimalist de design interior a fost foarte popular in anii ’80 si ’90. In acest stil atat mobilierul cat si decoratiunile sau culorile sunt folosite in mica masura, doar atat cat este necesar. In acest stil conteaza foarte mult calitatea materialelor  prelucrate si functionalitatea, aspectul mai putin.

Care dintre aceste stiluri de design interior living se potrivesc cel mai bine stilului dvs. de design interior? Scrieti-ne cum si in ce stil v-ati amenajat locuinta, casa sau vila dvs? Poate ne trimiteti si niste poze frumoase? Va multumim!

Sursa foto: http://www.wagner-moebel.de

http://www.mobello.de

http://www.dekorieren.net

 

 

 • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar