img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Idei de amenajari interioare living cu design interior living si mobilier nou

Idei de amenajari interioare living cu design interior living si mobilier nou

Livingul si mobilierul sau sunt printre cele mai importante componente a casei sau locuintei noastre. Livingul ar trebui sa fie amenajat

practic, modern cu mobilier pe masura. In plus, un living este locul unde barbatul sau femeia se retrage sa se odihneasca si sa adune noi forte pentru viata de zi cu zi.

 

O multime de oportunitati sunt oferite la alegerea potrivita a dotariilor pentru un living modern. Deci, sa pornim de la cele mai importante lucruri de care are nevoie un living modern si frumos.

 

Armonia intre perete, tavan si mobilier este esentiala pentru zugraveli interioare deosebite.

In planificarea mobilierului trebuie sa includem in primul rand peretii si tavanul. Livingul ar trebui sa reprezinte la sfarsitul proiectului o legatura armonioasa intre tavan, pereti si mobilier. Pentru acest lucru este obligatoriu ca in planificarea noului mobilier sa fie inclus si cadrul exterior al camerei de zi.

 

Living room beige
Living room

 

Cel mai simplu mod de a proiecta acest proces este atunci cand tavanul si peretii sunt vopsiti in alb, pentru ca se potrivesc toate tipurile de mobilier nou. Astfel, ramane deschisa posibilitatea ca, dupa ce am ales mobilierul nou pentru living, sa vopsim peretii si tavanul in culoarea dorita, asortand-o cu cea a mobilierului. Acest lucru se realizeaza simplu prin vopsirea anumitor sectiuni de tavan sau perete.

 

Amenajari living cu mobilier nou.

Pentru o sufrageria moderna avem nevoie de un perete nou, frumos. In dreapta un dulap inalt cu vitrina mare, in mijloc o consola TV si spre stanga o comoda. Totul, evident, trebuie  sa aiba culorile coordonate. In functie de gustul dvs. se pot monta rafturi sau alte corpuri de mobilier suspendate deasupra consolei TV. O canapea mare, frumoasa pentru a va relaxa, cu o masa eleganta pentru cafea completeaza totul perfect.

 

Accesorii si decoratiuni interioare pentru amenajare living modern

 

Sofa@Chaquetadepollo

 

Ca accesorii sau decoratiuni pot fi montate un ceas de perete, tablouri sau iluminare cu LED in dulapuri sau direct pe televizor. Pentru un final grandios, inca a lampa noua in mijlocul tavanului cu lumina LED schimbatoare.

 

Cum sa ne amenajam camera de zi este pentru fiecare insasi o provocare. Imaginatia nu cunoaste limite. Important este se ne simtim in largul nostru si atunci un vant proaspat sufla prin spatiul de relaxare fizica si mentala al nostru. Mult succes si spor la treaba!

 

Poze articol Flickr: @Plage Vinilos y Decoracion

 

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar