img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Idei creative pentru usile din casa

Idei creative pentru usile din casa

Sunt obiecte in casa de care desi ne-am cam plictisit, nu l-e putem schimba deoarece inlocuirea lor necesita o investitie substantiala, in plus sit imp. idei creative pentru usile din casaIn acest caz m-am referit la usile din casa. Daca ne par monotone usile de interior sau exterior din casa si ne gandim la o solutie de redecorare, ideal ar fi ori acoperirea lor (lipirea directa) de tapet ori vopsirea, pictarea lor.

idei creative pentru usile din casaProbabil usa ar fi ultimul loc unde ne-am gandi sa punem tapet in casa. Dar aplicand tapet pe usa este o modalitate extraordinara de a faca ca o usa plictisitoare sa straluceasca, sa devina un punct de atractie in casa. Putem folosi orice imagine de fundal dorit (peisaje, citate preferate, flori, etc.). Metoda de aplicare este identica ca si la aplicarea pe perete, punem adezvi pe spatele tapetului sau daca adezivul este deja aplicat pe partea din spate a tapetului atunci activam cu apa si apasam pe usa, eliminand orice bula de aer.


Usile din casa decorate

idei creative pentru usile din casaBineinteles daca ne decidem asupra vopsirii lor nu este recomandat intr-o singura culoare – maro, alb (asa este deja din fabrica sau eventual in doua culori combinate), ci in mai multe, aducand astfel un plus de eleganta si individualitate spatiului. Pe langa faptul ca pot fi create modele complexe utilizand sabloane, pot fi puse in aplicatie si ideiile noastre . Sabloanele prezente sunt intr-o diversitate mare de design, de la inspiratie natura, casa, linii abstracte pana la modele simple, dar cu efect maxim.

idei creative pentru usile din casaAm ales sa iti prezentam cateva dintre ideile numeroase care arata foarte bine pe usile de interior. Bucura-te impreuna cu familia  de noile usi ! Daca acest articol te-a inspirat si ai realizat o astfel de decorare a usii, nu ezita sa ne trimiti o poza pe adresa noastra de e-mail.

 

Sursa de  inspiratie: http://www.shelterness.com/10-cool-ideas-to-decorate-your-doors-with-wallpapers/

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar