img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Baie / Idee de design baie: placi in stil de crocodil

Idee de design baie: placi in stil de crocodil

La fel ca si gentile si pantofii din piele de crocodil capteaza imediat atentia tuturor, cu siguranta si baia cu aceste placi va fi apreciata de catre toti prietenii, vizitatorii dvs.

design baie
design baie

Astazi  vin cu o idee creativa de a propune pentru a  redecora baia, mai ales faianta din baie, pentru a capata un aspect salbatic. O idee excelenta si noua pentru un design de baie inedit este creat de Petracer, un producator cunoscut din Italia. Producatorul italian vine cu aceasta idee de design de placi minunate, care imita pielea de crocodil in culori variate, cum ar fi de exemplu: rosu foc, turcoaz –inspirat de ocean si care va face cu siguranta orice baie mult mai eleganta.

 

Atmosfera de Savana in baie

design baie
design baie

ceste modele de placi sunt o parte din colectia uimitoare denumita Wild Savana, fiind inspirat de animale salbatice, placile sunt finisate cu tehnici moderne care asigura o calitate inalta. Sunt modele de placi unice, de piele de crocodil ce par autentice si texturate, cu ajutorul carora baia va deveni eleganta dar si distractiva in acelasi timp, oferind si o latura salbatica, creand astfel cadrul de combinatie perfecta  pentru o baie cu design modern si surprinzator de frumos.

Pe langa aceste modele, colectia are si alte modele de animale care pot reda, salbaticia savanei in propria  baie, fara a fi nevoit sa renunti la un design interior elegant.

design baie
design baie

Aceste modele de placi, de dimensiuni mari, pentru baie sunt cu adevarat o idee originala, se evidentieaza cu siguranta si da accent baii, facandu-l unul elegant si modern. Placile sunt cu finisaje lucioase, ideale pentru noile tendinte de design de baie, asigurand astfel echilibrul perfect intre finisaje contemporane si frumusetea naturala.

Imbraca peretii cu aceste placi de mari dimensiuni si creaza o exprimare moderna!

Sursa poze: http://www.bornrich.com/crocodile-skin-tiles-by-petracer.html

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar