img
Home / CONSTRUCTII CASE ARHITECTURA / Hotel Kakslauttanen: design interior inedit

Hotel Kakslauttanen: design interior inedit

Frumusetea Finlandei nu inceteaza sa ne surprinda de fiecare data: de la lebada de iarna, pasarea nationala a acestei tari, la munti si parcuri nationale impresionante. Este intr-adevar una dintre tarile de pe lista de calatorii. Pe langa toate aceste bogatii naturale, am descoperit de curand o atractie turistica inedita: hotelul Kakslauttanen. 

 

Constructie si stil de amenajare – design

design inedit in natura
design inedit in natura

Hotelul este situat in Laponia si ofera turistilor ocazia perfecta de relaxare: 20 de igloo-uri realizate din sticla termala, toate amenajate in stil indian (coliba indiana). In cele peste 60 de paturi amenajate in igloo-urile de zapada, ai oportunitatea de a te bucura de mediul natural inconjurator. Camerele sunt amenajate in stil traditional, cu imprimeuri din natura si dispun de paturi pentru doua persoane. In aceasta zona, turistii pot descoperi frumusetea redata de Aurora Borealis, daca viziteaza tara la sfarsitul lunii August pana la sfarsitul lui Aprilie. Experienta este cu siguranta de neuitat!

design interior fabulos
design interior fabulos

In apropiere sunt puse la dispozitie si cabane din pini pentru aproximativ 10 persoane. In camera de zi stilul de amenajare inclina spre cel traditional, cu accente masive si mobilier neslefuit. Decorul nu se bucura de multe decoratiuni interioare, deoarece accentul cade pe simplitate. Bucurati-va de natura intr-o cabana cu design interior ecologic, servind un ceai fierbinte in fata semineului.

un design exceptional
un design exceptional

Hotelul ofera si alte surse de divertisment care atrag anual turisti din intreaga lume. In apropiere de hotel veti gasi o galerie de gheata, o biserica realizata din gheata si cel mai mare restaurant din zapada pentru 150 de persoane.

 

Daca aveti ocazia, va recomandam sa vizitati imediat acest colt desprins din Rai!

 

Sursa poze: http://www.offgridworld.com/sleep-under-the-northern-lights-in-a-glass-igloo-in-finland/

http://www.offgridworld.com/wp-content/uploads/2013/12/glass-igloo2.jpg

http://www.quantumglass.com/sites/default/files/QUANTUM-GLASS_E-Glas_%20Igloos-Hotel-Kakslauttanen_Saariselka_Finland_Visual-11__Juha-Lisakki-Koivisto.jpg?1340016788

http://dodgycupcake.files.wordpress.com/2011/09/finland-kakslauttanen-glass-igloo_2092326501.jpg?w=870

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar