img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Hotel avion: un decor neconventional

Hotel avion: un decor neconventional

Calatoriile cu avionul probabil nu sunt cele mai confortabile, desi de regula sunt destul de scurte. Insa gandul la destinatia mult visata ne ofera tot confortul de care avem nevoie. Vacanta dorita se poate afla mai aproape decat credem, iar calatoriile cu avionul pot conduce tot la o vacanta petrecuta in avion dintr-o locatie tropicala.

hotel avion

 

Hotel avion: inovatie in domeniul hotelier

Orice destinatie turistica ati alege, mai mult ca sigur veti gasi hoteluri la tot pasul. Insa cu siguranta nu veti gasi prea des un hotel care ia forma unui avion. Inedit, nu-i asa? Situat intr-o statiune exotica din Costa Rica, acest hotel exclusivist promite un design interior cu totul deosebit inca de la prima vedere. Acesta este suspendat pe o structura de beton de aproximativ 15 metri si ofera o priveliste bogata intr-un decor tropical de la marginea Parcului National Costa Verde.

Avionul este un model mai vechi de Boeing 727, care chiar daca a fost scos din spatiul aerian ofera un plus de creativitate domeniului hotelier. Proprietarii se pot mandri cu aceasta constructie suspendata, iar investitia de 28 de mii de dolari cu siguranta le-a adus multa satisfactie pe plan profesional.

stil de amenajare in hotel
stil de amenajare in hotel

 

Stil de amenajare

Avionul ofera un design interior care dispune de doua camere spatioase, perfecte pentru o vacanta romantica in doi sau intr-un grup restrans. Stilul de amenajare in interior este prevazut in totalitate cu lambriuri din lemn de la pilotaj pana la coada avionul. Camerele dispun de mobilier natural, realizat din lemn de tec completat cu decoratiuni interioare simple. Paturile, noptierele, scaunele pana si candelabrul este imbratisat in lemn lucrat manual, oferind o atmosfera curata si relaxanta.

hotel intr-un avion
hotel intr-un avion

Totul este realizat astfel incat omul sa fie in armonie cu natura si sa se bucure de un mediu in intregime natural. Hotelul cuprinde si o terasa care invita la alte momente de relaxare, totul intr-un decor verde si plin de viata.

Cu siguranta acest intreg decor ar putea reprezenta viitoarea voastra vacanta de vis. Nu uitati sa-l treceti pe lista de dorinte. Va dorim spor la calatorit!

 

Sursa poze: http://artisticthings.com/wp-content/uploads/2009/04/airplanehotel1.jpg

http://thesuiteworld.com/wp-content/uploads/2011/05/727-Fuselage-Home-costa-rica-crazy-hotel-suite.jpg

http://thesuiteworld.com/wp-content/uploads/2011/05/plane-house-727-Fuselage-Home-costa-rica-crazy-hotel-suite.jpg

http://www.terminalu.com/wp-content/gallery/100811-porto/airplane-hotel-room-conversion-costa-rica-2.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar