img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Galbenul – culoarea vedeta a unui interior

Galbenul – culoarea vedeta a unui interior

Galbenul este cea mai calda si mai vesela culoare din paleta cromatica. Alegeti galbenul pentru interioare moderne, care reflecta soarele si aduce vara mai aproape in interiorul casei dumneavoastra.

 

amenajari interioare
amenajari interioare

Galbenul: prietenul cel mai bun al verii

Folosirea galbenului in amenajari interioare aduce un decor solar si luminos in orice incapere din casa.  Fiind o culoare puternica, galbenul inspira o atmosfera energica si plina de viata. Pentru un efect vizual modern, combinati galbenul cu piese de mobilier in neagru si alb. Galbenul mai poate fi combinat cu verde crud sau portocaliu, pentru a obtine un aspect estival.

Galbenul poate fi regasit in diferite variatii de culori, galben-pai sau mustar, care insa nu trebuie utilizate in exces. Daca nu ai in plan o reamenajare, foloseste idei simple, care sa nu reprezinte o investitie mare:

amenajari interioare
amenajari interioare

stickere de perete, materiale textile (draperie, lenjerie de pat, perne) sau accesorii de efect. Galbenul poate fi utilizat inclusiv in camera copilului, pentru a oferi un strop de culoare.

Amenajati cu masura

Culoarea galben folosita in design interior aduce numeroase avantaje: stimuleaza sistemul nervos, sporeste capacitatea de concentrare, predispune la comunicare, calmeaza si imbunatateste tonusul. Astfel, o incapere amenajata in aceasta culoare va va schimba complet starea de spirit.

Cu toate acestea, va sfatuim sa nu-l folositi in abundenta, deoarece poate crea disconfort vizual si chiar depresie. Apelati la accente de culoare in interior, care sa inveselasca atmosfera sau integrati un singur element galben, care sa fie piesa de rezistenta a incaperii. Poate fi vorba de un perete amenajat in aceasta culoare, sau doar la nivelul textilelor.

amenajare dormitor
amenajare dormitor

 

 

 

Cum v-ar placea sa integrati aceasta culoare in interiorul casei? Scrieti-ne parerea dumneavoastra intr-un comentariu.

Sursa foto: http://pinterest.com/pin/52424783134565513/

http://www.designsponge.com/2013/05/sneak-peek-best-of-yellow.html

http://pinterest.com/pin/52424783135108246/

http://houseandhome.com/design/gorgeous-bedrooms-14-designs?page=8

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar