img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Folie decorativa pentru usa garajului

Folie decorativa pentru usa garajului

Pana acum nu v-ati permis niciodata sa va cumparati un Ferrari? A venit timpul sa trisati putin si sa incercati o folie decorativa pentru usa garajului. Chiar si de la cativa metri distanta, diferenta este aproape insesizabila; vecinii dumneavoastra vor fi uimiti!
Bineinteles ca aveti la dispozitie mai multe variante: ce spuneti de o masina americana sau una de epoca foarte realista? Sau poate mai degraba un avion de mici dimensiuni, care se adapteaza perfect la dimensiunea garajului. Sunt disponibile si variantele cu o motocicleta moderna sau o masinuta uriasa pentru copii. Tot nu v-am convins? Ce spuneti de o scara rulanta, o plaja din Pacificul de Sud sau un cal? Aveti la dispozitie si variantele cu un excavator, un avion biplan si un camion asezat in diagonala.

Pferde Box
Pferde Box

Foarte amuzante: o statie de metrou din New York, o sala de repetitii sau, si mai bine, o barca, care se adapteaza la milimetru dimensiunii garajului. Poate preferati o usa de garaj din anul 1512? Va putem oferi, de asemenea, o crama foarte realista, ce intruchipeaza visul provensal sau italian, si un Jaguar din 1974.
Foliile decorative pentru usa garajului au dimensiuni de circa 2 x 2,4m si sunt usor de montat; montajul este o joaca de copii, chiar si pentru cei fara cunostinte de specialitate. In plus, folia rezistenta la intemperii protejeaza vopseaua usii garajului sau ascunde intr-o secunda o usa de garaj ce si-a pierdut farmecul sau una cenusie si anosta. Prelatele decorative pentru usa garajului pot fi un cadou aniversar genial si, totodata, o surpriza de proportii.
La acestea se adauga o usa de conac, un Corvette, o cabana de schi, un Bentley, o autospeciala de pompieri.

Strand
Strand

Alegerea va fi dificila si va trebui sa va obisnuiti cu vecinii curiosi, invidiosi si uimiti.

Poze si copyright: https://www.style-your-garage.com

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar