img
Home / CONSTRUCTII CASE ARHITECTURA / Firmei KRAIBURG RELASTEC i s-a acordat premiul de excelenta „HIDDEN CHAMPION 2011“

Firmei KRAIBURG RELASTEC i s-a acordat premiul de excelenta „HIDDEN CHAMPION 2011“

 

In Germania, cine se gandeste la cauciuc, nu trece cu vederea firma Kraiburg Relastec.  In fiecare an sunt prelucrate tone de cauciuc, dand forma celor mai variate si inovatoare produse. Producatorul german este cunoscut pentru fabricarea unei game largi de produse din cauciuc pentru ramura constructiilor. Placile de cauciuc viu colorate si extrem de rezistente pentru terase si balcoane sunt cunoscute in toata Europa, dar care au convins, deja si in Romania, nenumarati clienti.

Prin urmare, ne bucuram in mod special, cand un furnizor este distins cu un premiu atat de important. Felicitam intreaga echipa de la Kraiburg Relastec si ii dorim pe viitor multe alte succese.

HIDDEN CHAMPION este noul premiu acordat de N-tv intreprinderilor mici si mijlocii. Canalul de stiri german acorda in fiecare an acest premiu special.  Acest premiu li s-a acordat liderilor de piata, intreprinderilor mici si mijlocii, care au realizat ceva exceptional, dar carora li s-a acordat prea putina atentie pentru realizarile lor.

Pe langa marele premiul „Hidden Champion 2011“, au mai fost decernate premii pentru alte 12 intreprinderi pentru meritele lor deosebite, respectiv „perseverenta“, „responsabilitate sociala“, „brand“ si „schimbarea generatiilor“.

Firma RELASTEC a fost convingatoare la categoria „responsabilitate sociala“ si a castigat premiul „HIDDEN CHAMPION 2011“.

Hidden Champions Logo
Hidden Champions

Motivatia juriului a evidentiat, pe langa locurile de munca atractive, un program de lucru flexibil, in mod special angajamentul social al directorului Georg Stockhammer in regiune.    In  fiecare an sunt sustinute nenumarate institutii de invatamant, centre sociale si asociatii. Chiar si cateva gradinite au primit jucarii, datorita generozitatii firmei Relastec, iar tinerii sunt sprijiniti in alegerea unei meserii.

Pentru firma KRAIBURG RELASTEC, in calitate de cel mai mare furnizor de servicii din regiune, responsabilitatea sociala nu inseamna numai relatii publice, ci si implicare.

La acest eveniment au participat numeroase intreprinderi. Un juriu de specialitate a evaluat toate prezentarile. Juriul a fost sprijinit de un Inalt Consiliu de Administratie, care a fost format din antreprenorii Annette Röckl, Georg Kofler, Dr. Bühlecker, precum si de un consultant in probleme de strategie, Roland Berger.

stockhammerhiddenchampion-thFestivitatea de premiere
Hans Demmel (Director n-tv),

Georg Stockhammer (Directorul uzinei de cauciuc KRAIBURG RELASTEC GmbH),

Corinna Wohlfeil

(Moderatoarea n-tv) (c) n-tv / Jose Poblete

 

www.kraiburg-relastec.com

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar