img
Home / NEWS / Expozitie pentru mobila, produse din lemn si decoratiuni….

Expozitie pentru mobila, produse din lemn si decoratiuni….

 

In urma cu cateva luni ati citit un articol despre o expozitie interesanta pentru dumneavoastra ce urma sa se desfasoare la sfarsitul lunii august.. Ati si discutat despre acest eveniment cu colegii dvs. si s-a notat undeva in agenda data inceperii targului BIFE.

Doream doar sa va reamintim ca targul BIFE-Targ international de mobila, produse din lemn, accesorii pentru mobila, decoratiuni interioare, echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului da startul celui de al doilea sezon expozitional in cadrul Complexului Expozitional Romexpo incepand cu ziua de maine. Este a 20-a editie. Perioada  desfasurarii expozitiei este 31 august-4 septembrie 2011.

Tematica fiind foarte bogata, variata, va putei alege dupa preferinta sau sector de activitate. Va reamintim cateva dintre ele : decoratiuni interioare/exterioare, diferite tipuri de mobilier,scaune, fotolii, canapele, saltele, tehnici si strategii de productie a mobilei.

Bife.ro1Mobilier pentru spatii publice, dar si cladiri din lemn. Exploatare, prelucrare si tratare a lemnului, continuand cu tehnologii, utilaje, echipamente pentru protectia de mobila, pentru protectia de energie din lemn si deseuri din lemn. Ecologizare si protectia mediului in exploatatiile forestiere si zonele afectate.

Iata si link-ul BIFE : www.bife.ro pentru a descarca formularul de preinregistrare daca cumva ati uitat sa va inregistrati.

Va dorim vizitare placuta ! Si asteptam sa ne scrieti ce ati vazut, gasit interesant pentru dumneavoastra.

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar