img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Dungile in amenajari interioare

Dungile in amenajari interioare

Dungile  in amenajari interioare reprezinta un stil universal care poate fi combinat cu usurinta in designul interior al oricarei incaperi. Daca doriti sa obtineti o incapere speciala, care sa atraga atentia, acest stil vi se potriveste.

 

amenajari interioare in dungi
amenajari interioare in dungi

Dungile: un trend elegant si versatil in amenajari interioare

Fie ca il folositi in casa sau in apartament, dungile pot schimba vizual perceptia unei incaperi. Astfel, daca aveti o garsoniera sau un apartament mic, alegeti dungile orizontale si late, care sa ofere iluzia unei incaperi mai spatioase. De asemenea, dungile verticale si subtiri fac ca peretii sa para mai inalti. In functie de camera aleasa, trebuie sa va ganditi ce vi se potriveste, pentru a nu exagera.

Pentru interioare moderne si elegante, utilizati acest stil in amenajarea peretilor, prin alegerea unor stickere speciale sau tapeturi moderne, care pot fi gasite in comert. Chiar si decorarea unui singur perete poate fi mai mult decat suficient.

amenajari interioare in dungi
amenajari interioare in dungi

Datorita versatilitatii sale in amenajari interioare, stilul in dungi poate fi combinat si cu alte printuri precum motivele florale sau geometrice. Cu toate acestea, pentru un aspect placut si nu foarte incarcat, va recomandam sa nu combinati mai mult de doua stiluri diferite.

Materiale textile si accesorii cu personalitate in amenajari interioare

Daca nu doriti o schimbare radicala a unei incaperi, puteti opta pentru un look fresh cu ajutorul unor decoratiuni interioare simple si de efect. Fie ca alegeti sa decorati cu dungi colorate sau monocrome, aceste detalii vor capta imediat atentia si vor inveseli atmosfera.

amenajari interioare in dungi
amenajari interioare in dungi

Alegeti draperii, covoare, perne, lenjerie de patsau elemente decorative in care sa se regaseasca acest stil impresionant.

 

Va dorim sa faceti alegerea cea mai potrivita pentru dumneavoastra si va asteptam parerea in sectiunea de comentarii de mai jos.

 

Sursa foto:

http://nazmiyalantiquerugs.com/blog/2012/01/pantone-color/

http://www.interiorholic.com/decorating/how-to-use-stripes-in-interior-design/

http://pinterest.com/pin/257549672409764521/

http://www.lattesandlipstick.com/2012/03/thats-so-preppy-decor.html

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar